Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:25 | March 15, 2019

Alexandra Nilsson for Workout Empire


Fredag guys, wihoo full fart mot helgen. Och det är den första helgen på så länge som jag är ledig och den är så efterlängtad. Jag ska bara sitta hemma och ha tråkigt och varva det med att sova. 😉
Denna morgon startade jag i alla fall med en mysig frukost tillsammans med massa härliga personer på Downtown Camper då Alexandra Nilsson gjort en kollektion tillsammans med Workout Empire. Hon har tillsammans med dom släppt tre set och en jacka med en kvinnlig touch och jag blev överraskad med att få ett svart set med volanger så vi alla satt där och käkade frukost tillsammans i våra nya set. Alltså är det något som jag älskar så är det ju att ha nya träningskläder, det är ju mycket roligare än att skaffa nya “människokläder” 😀

Alltid en Clean on the go!

Hur nice frukost!?

Vi var ett sådant mysigt och härlig gäng!

Alexandra berättade hur hon tänkte kring kollektionen och det som jag verkligen kan tycka är bra är att hon tänkt på det här med hög midja. Finns det ens någon som gillar träningsbyxor med låg midja?

Här är setet som jag fick med mig hem. Jag personligen är inte så jätte tjejig av mig med setet satt så himla skönt på så jag kommer gå runt i det hela dagen! 😀

Vi offrade våra rumpor för den här bilden, det var ju en pool alldeles bakom plus att det regnade så vi blev ganska så blöta haha!

Jag och Ellinor tog en liten promenad efter eventet med lilla Aaron. Jag har verkligen fått mysa med många bebisar på sista tiden och det är så mysigt!


6 kommentarer6 kommentarer om “Alexandra Nilsson for Workout Empire”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättefint set men kanske inte på en 40+ med stor bakdel, hehe..(talar om mig själv alltså)

  Reply
 • Det beror på, många gillar det och vissa inte 🙂

  Reply
 • Jag blir så erhört glad av att se Alexandra i en sund kropp och verkligen äga! “Lite mage men vem fan bryr sig” BOOM! Jag blir glad i själen för alla behöver inte vara supersmala a la size zero liksom och hon har ju varit väldigt mager förr. Så cudos till henne! Ville bara säga detta! ♥

  Reply
 • Ja det är kul att se hur folk i den här branschen förändras och hon har vuxit i mina ögon 🙂

  Reply
 • Var kommer din camo-jacka ifrån?

  Reply
 • Pull & Bear

  Reply