Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:32 | March 14, 2019

Nyheter från Linda Hallberg Cosmetics


Idag avbokade jag mig från allt för att jag kände att det hade blivit lite för mycket. Jag är ju expert på att känna att när allt är under kontroll så vågar jag ta på mig mer saker och det är då det blir fel. Att jag inte bara kan lära mig? Jag hade ju ett jättebra flow där ett tag och försöker nu hitta tillbaka till det igen.
Jag är en arbetsnarkoman, det finns inget “jobba i lugnt tempo” utan jag gasar och gasar till jag kraschar. Och när jag sedan är på banan igen ja då lägger jag i 6ans växel direkt. Därför behövde jag sova ut idag, avboka allt och bara vara hemma för att pilla på med viktiga saker och varva det med lite vila. Jag har även, redan, suttit och kollat lite inredning till den nya lägenheten och som det ser ut nu så blir det i maj som jag flyttar. Jag vill typ flytta dit nu nu nu. Det hade ju vart så himla roligt att få vakna upp där och känna igen mig igen för jag har bott i det här området tidigare. 🙂

Men nu till LH Cosmetics. Först måste jag bara ge all cred till Linda som gör det så brutalt jäkla bra med sitt makeupmärke, det är så kul att se hur folk i den här branschen verkligen nyttjar sina möjligheter till att skapa något eget utav det. Linda Hallberg är ju en extremt jäkla bra makeupartist och har alltid levererat och när hon släppte sitt märke så tvekade jag inte en sekund på att det skulle vara bra grejer med tanke på hur noga hon är. Jag är ju mer tveksam till varumärken som plockas fram när grundaren inte ens har någon utbildning inom det hen gör men jag dömer ingen eller inget förrän jag testar det själv. 😉

LH Cosmetics har i alla fall kommit med en eyeliner och det här är det som jag skulle säga att jag först märkte med Linda, hur förbaskat jäkla bra hon var på att lägga eyeliner. Eternal Eyeliner är en flytande eyeliner med svart pigment som bokstavligt talat glider på huden och gör det så lätt att få till de där skarpa linjerna. Kommer dom med en sådan här i en brungrå nyans kan jag lova er att det kommer bli en grym brynpenna!
Produkten är vattenressistent så den klarar även rusket som är ute just nu men även de blöta utekvällarna. Den har ett free-ink systen som innebär att formulan inte doseras utan har ett fritt droppflöde. Man skakar den bara innan användning sedan är det bara att skapa de där knivskarpa linjerna.
Pris: 229kr, som hittat. 😀

Före och efter.

Och nu till favoriten, H2O Glow Face & Body Mist. Jag är besatt av facemists och avslutar alltid min makeup med det, men tänk er en mist som också ger ännu mer glow. I´m in heaven! Den är otroligt lätt och spritsar inte så du blir blöt utan det känns mer som en slöja som fördelas jämnt över ansiktet. Den är proppad med fukt, squalane, antioxidanter och lugnande ingredienser så den vårar huden samtidigt som du får direkt effekt.
Den är tvåfasig vilket innebär att man skakar den innan användning, kan användas som både mist för att fixera din makeup men även primer för att få en återfuktad bas att jobba på. Det finns en risk att man kommer överdosera denna produkt för att den är så härlig, leder inte till något allvarligare än att du måste köpa en ny något snabbare. 😉
Pris: 229kr.

Sedan måste jag bara säga wow, förpackningarna är ju hur fina som helst. Bara dom gör ju att man inte vill slita upp förpackningen utan nästan behålla dom också. 😀


9 kommentarer9 kommentarer om “Nyheter från Linda Hallberg Cosmetics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Heeej fina Annica!❤
  Jag har en skönhetsfråga, vad sjutton ska man använda för setting powder för att inte matta ner hela ansiktet och “förstöra” glowet man får efter man lagt sin foundation, concealer och cream contour. Jag får panik! Har provat laura mercier, makeup store och flera andra märken men varje gång känns det som när ja lägger mitt setting powder så förstör jag hela sminket och allt glow försvinner. Det går ju såklart att fixa med highlighter och allt sånt men förstår du hur jag menar. Mitt ansikte blir så matt av alla jag provat… Har du något supertips?😍
  Kraaam

  Reply
 • HOURGLASS Ambient Lighting Powder!!! Ger fantastiskt glow att avsluta din make-up med. Personligen använder jag “Diffused Light” till vardags (den har en lätt gul ton som passar mig som alltid är lätt röd i ansiktet) och “Luminous Light” när jag vill ha lite extra glow. Älskar!! Kommer i sex olika nyanser och finns på bland annat Sephora.
  https://www.sephora.com/product/ambient-lighting-powder-P377723?skuId=1483544

  Reply
 • Ja den är magisk! 😀

  Reply
 • Jag är pepp på att prova Glow misten! Torr luft på kontoret och sitter med näsan framför en skärm hela dagarna så det behövs lite mist emellanåt.

  Reply
 • Gud du kommer att gilla den skarpt!

  Reply
 • Hej Annica!
  Det är så kul att följa dig och din blogg då man alltid får inspiration och glädje av att komma in och läsa här. En fråga bara, vilken plattform bloggar du från?

  Reply
 • Vad kul att höra, tack snälla!
  Jag är på Tourn 🙂

  Reply
 • Du är så inspirerande!! Tack för det ❤️❤️ Jag behövde läsa ditt inlägg i dag då jag själv är precis likadan. Har hund, bor själv, studerar till personalvetare, jobbar mycket som rekryterare brevid jobbet. Prioriterar ofta bort häng och mys med vänner. Behöver det och saknar det, annars kraschar jag bara ❤️❤️ Taaack för att du är så ärlig och bjuder in oss till något så privat ❤️❤️❤️

  Reply
 • Det är så tacksamt att kunna vara ärlig om sådant här eftersom jag vet att många andra är med om samma sak. Och är det så att jag kan hjälpa en endaste person så är det så värt det 🙂

  Reply