Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:13 | March 13, 2019

Min bryntetuering


Aj aj aj vad kroppen värker idag. Det var så jäkla brutalt pass idag att det hade nog inte spelat någon roll hur mycket magnesium jag skulle tryckt i mig, det gör sååå ont haha! Jag hade problem att ta mig ur sängen, blev lite deppig när jag såg snön och nu när jag tog på mig mina träningsbyxor så kunde jag knappt böja mig ner. Jag har PT- tid nu kl 10 och sedan på eftermiddagen ska jag iväg och fixa mina fransar. Även jag hakar på den här trenden med böja upp fransarna då jag knappt använder mascara.
På tal om lite skönhetsfix så var jag ju och tatuerade mina bryn förra veckan. Alltså finns det saker jag kan göra för att spara tid och känna mig fräsch typ direkt när jag vaknar så gör jag det. Brynen är så stor del av ansiktet så att vakna med ett par sådana eller kliva ur duschen och fortfarande känna igen sig själv är riktigt nice!

Det var @BrowsbyMoa som gjorde mina och hon använde sig av Phiteknik om jag inte minns fel. Hon berättade allt om det och det var en mer skonsam metod än det tidigare vart plus att resultatet bli bättre. Inga röda pigment och inga “strån” som flyter ihop. Min tidigare bryntatuering är just röd och har flutit ihop så det är den som ni ser skina igenom lite men Moa räddade dom så bra det bara gick och jag är så nöjd med resultatet. Alltså jag behöver inte ens måla i mina längre utan jag kan bara kasta mig in i duschen, borsta gaddarna och sedan är jag redo att möta världen. 😉
Att tatuera brynen med tekniken som Moa gjorde på mig kostar 4500kr och då ingår återbesök efteråt om något behöver justeras. Man får med sig skötselråd och en crème som gör att man kan ta hand om sina nya bryn för i början ska man endast tvätta rent dom försiktigt och sedan smörja dom. Det slutliga resultatet ser man efter ca 4 veckor, första veckan är dom ganska mörka eftersom dom är nygjorda. Sedan kommer det skorpor på och då ser dom nästan lite fläckiga och bleka ut men så fort brynen läkt klart blir nyansen och “stråna” mer tydliga.
Jag är supernöjd med mina bryn, det känns verkligen så härligt att ha ett par för det sparar mig så mycket tid. Vi lever i ett så stressigt samhälle idag att jag gör verkligen mycket för att spara på det dyrbaraste jag har vilket är just tiden. Den får man aldrig tillbaka så istället för att jag lägger ner typ 10-15min på att försöka att sminka till ett par riktigt bra bryn så är det så mycket mer värdefullt för mig att ta en kort promenad med hunden eller sitta och dricka mitt kaffe i lugn och ro!
Nu ska jag sippa upp min Clean och sticka till Kalle som har förberett ett magpass, det är typ den enda delen på kroppen som inte värker så ja i slutet av dagen kommer jag krypa fram haha!


2 kommentarer2 kommentarer om “Min bryntetuering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jättefina bryn! Phibrow-tekniken verkar vara det man ska satsa på av vad jag sett på diverse konton på IG. Kollar in bilder varje dag för att övertala mig själv att slå till 🙂

    Reply
  • Ja vad fina. En del vill ha dom helt ifyllda och mörka och det tycker jag inte ser bra ut. Men dina ser ju naturliga ut och dom syns lagom. Jo det är värt pengarna. Inte trodde jag på mer snö men hoppas nu det kom sista gången. Dom pratat om ..+ 7 grader. Hoppas ! 😊

    Reply