Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:30 | March 12, 2019

New Look- Bronde! Få även svar på alla era hårfrågor!


Yepp då var jag snäppet mörkare än igår morse och jag älskar hur enkelt det är att göra förändringar. Jag har samma Hairtalk som innan men vi plockade bort de ljusare slingorna och sedan färgade/ tonade eller vad det nu var Therese mitt egna hår så att det blev så nära min egna naturliga hårfärg som möjligt. Det gör ju att vill jag bli ljusare i längderna igen kan vi bara sätta in de ljusa slingorna, det är verkligen så kul att experimentera med håret.
Det var någon som kommenterade att jag borde plocka ur löshåret och det är jag helt fine med att man tycker. Men jag kommer alltid göra det som jag gillar bäst och jag älskar Hairtalk och det långa håret för mycket för att göra mig av med det. Om jag inte hade haft löshåret hade jag inte haft någon speciell look, då hade jag ju bara vart “vanlig och tråkig” haha! Jag vill ha något som sticker ut och håret är min grej precis som att vissa älskar att ha målade läppar, lösfransar, naglar mm så det här kommer nog att vara med mig ett tag framöver. 😉
Exakt vilka färger och tekniker som Therese använde igår har jag inte så stor koll på, ärligt talat så låg jag och sov typ i tvätten medan hon packade in mitt hår i något och vips när jag vaknade till såg jag ut såhär. 😉
Men ni kan ställa alla frågor kring håret på hennes Instagram: @ThereseFrieberg för där svarar hon på alla era hårfrågor! Jag vet att det finns många frisörer som inte vill dela med sig av hur de arbetar pga konkurrensen men Therese berättar allt. Så alla ni frisörer därute som vill veta hur Bangsteamet jobbar, här har ni er chans att få svar! 😀


18 kommentarer18 kommentarer om “New Look- Bronde! Få även svar på alla era hårfrågor!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sjukt snygg färg 😍

  Reply
 • Tack Molly!

  Reply
 • Supersnygg färg och det långa håret är as snyggt!!
  Kan inte du skiva ett inlägg angående ögonfransförlängning? Vad du tycker om det osv för jag kommer ihåg att du provade det för några år sen.
  Kram

  Reply
 • Vart redigerar du dina bilder? Så fina.

  Reply
 • Lightroom 😀

  Reply
 • Nu påminner du om Nina marcelos ex pga hårfärgen.

  Reply
 • Det var den enda du kunde komma på? Hahaha!

  Reply
 • Hon har ju jättemörkt hår och kort lugg?! 😄

  Reply
 • Tycker inte ni är lika alls faktiskt. Båda är vackra kvinnor på sitt sätt <3 däremot är du och hans andra ex Nicci Hernestig rätt lika.

  Reply
 • Herregud! Varje gång du går dit tänker man att det är snyggaste looken hittills! Blir så sugen på att göra liknande, men har inte varit hos en frisör på 10 år så har utvecklat en rädsla för det tyvärr! haha

  Reply
 • Therese är verkligen så duktig!
  Jag förstår din rädsla för har man inte hittat någon man kan lita på så är det lite läskigt :O

  Reply
 • Magiskt!!

  Reply
 • Ja för det är ju inte alls “vanligt å tråkigt” att ha långt hår som tjej – för det har ju typ ALLA tjejer!!🤣 förstår ej hur du tänker där.. men absolut fint å passade i färgen 👍

  Reply
 • åååå vad snygg du är i lite brunare toner!!!!

  Reply
 • Jag tyckte inte så mycket om det långa när du “finlockade” det. Men nu när det ser mer trashigt (på ett coolt sätt) så passar du riktigt bra i det! Lite härligt dirty istället för finpolerat!

  Reply
 • Hej, jag undrar hur du stylar ”luggen”, lockar du/böjer du bak den med locktång eller plattång? 🙂

  Reply
 • Åh så magiskt vackert håret blev! Du passar i många färger! Jag använder också hairtalk och lade endast till ett paket mörkare nyans! Jag har 25 cm 3 paket. Blev så vackert! Det finns så mycket möjligheter att förändra med hairtalk. Jag är mörkblond naturligt, bleker ej mitt hår längre, utan kör endast på med hairtalk.
  Vill man ändra färg endast lite så köper man bara ett/några paket hår i ljusare, mörkare nyans! Kram fina du!

  Reply
 • Hej Annica,
  Superfärg och långt hår du har. Jag uppskattar verkligen din tanke att “Det var någon som kommenterade att jag skulle hämta hårförlängningarna och det är helt bra med det. Men jag kommer alltid göra det jag gillar bäst” men nu en dag Hårförlängningen är väldigt populär, hårförlängning innebär att allt hår är flätat och hårpartiet sys som en tätning ovanför pannan. Den hårdel som används är antingen en spetslucka eller silkbasklosor.

  Reply