Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:20 | March 7, 2019

Samsungambassadör


Alltså ni vet ju hur mycket jag klagat på min telefon. Det första jag lade märke när jag testade min iPhone X max var att kameran var katastrof då den hade en utslätande effekt. Min lur laggar hela tiden, låser sig i FaceTimesamtal och senast idag när jag pratade i telefon fick jag ringa upp fem gånger för att den helt plötsligt valde att avsluta samtalet. Den skiftar mellan högtalare och vanligt samtal och ja, den jobbar inte alls som jag vill.
Och sedan dimper en förfrågan in hos mig om jag vill bli Samsungambassadör. Jag har aldrig haft Samsung eller någon annan lur för den delen innan sedan iPhone kom så jag är ju så van vid det. Men efter att jag hört all er positiv respons på just Samsung så kände jag att jag kanske borde kolla in deras grejer lite mer och gå på deras lanseringsevent och höra om deras produkter.

Well well well, jag är såld. Totalt såld. iPhone må ha mycket funktioner men det här är liksom en helt ny nivå, jag satt där och kände bara “hur kan jag missat allt detta och hur kan en telefon ha så många funktioner!?”. Jag ville bara ha luren i min hand och leka loss för hör på detta:
– Samsung Galaxy S10 har hela fem kameror, alltså fem! Bilderna som den här telefonen tar är tamejfasen lika bra som en systemkamera.
– Den fungerar som en powerbank till andra telefoner, så den kan alltså ladda upp andra telefoner genom att man bara håller dom mot varandra. Kom igen! Det här är ju exakt det jag sade för några år sedan att det är så konstigt att det inte finns. Men nu gör Samsung det möjligt! Tänk när ens vänner sitter där och har ytterst lite batteri kvar och man ba “ska jag ge dig lite?” och man bara slussar över lite batteriprocent för tydligen är batteritiden brutal på den här telefonen.
– Den är framtagen till att klara av kyla och värme.
– Den känner igen dina vardagsmönster så att den kan underlätta för dig i vardagen. Den känner tex av hur länge du sitter i trafiken och när det är smartast att åka nästa gång för att det ska gå snabbare. Den fungerar lite som en assisten och även den har en Bixby som är deras variant av Siri.
– Gorillaglas vilket gör att du kan tappa den i marken utan att den går sönder.
– Vattenressistent så den kan tappas i toaletten när du glömmer att du har den i bakfickan och drar ner byxorna för att gå på toa.
– Du kan betala med telefonen precis som med en bankkort som du blippar, Samsung Pay. Dom har patent på detta, du kan lägga in upp till 15 kort så det fungerar på alla betalapparater. Detta är säkrare än ett kort för att det kan inte bli skimmat eftersom siffrorna på “kortet” byts ut efter varje användning.
– Du kan koppla den med deras smartwatch som trackar typ allt du gör: Klockan har betalfunktionen, tänk när man är ute på promenad och inte pallar att ta med luren eller några betalkort. Du behöver bara klockan! Den kan spela Spotify, du kan prata i telefon genom klockan, läsa dina sms, den känner av din sömn och väcker dig när det är som absolut bäst för kroppen. Såklart inom vissa ramar så du inte försover dig. Den fungerar även som en sportklocka har har typ alla de funktionerna… alltså jag kan fortsätta hela dagen. Jag är såååå såld på deras produkter att jag vill bara ha allt allt allt!

Till och med deras kylskåp som har en inbygd kamera. Så när du är på jobbet och inte vet vad du ska köpa hem kan du bara kolla i appen och se genom kameran vad som finns i kylskåpet. Eller typ deras tvättmaskin. Ni vet när man precis kört igång en maskin och ser att man missat den där strumpan, tröjan eller vad det nu kan vara. Då kan du bara stoppa in plagget genom en liten lucka så att den åker in med resten av tvätten. Och deras TV som fungerar som en tavla. En TV är ju inte nice när den står där helt avstängd. När den är avstängd kan du välja att ha ett motiv på den så det ser ut som en helt vanlig tavla.
Förstår ni varför jag är helt såld. Sorry och tack Apple för er tid men jag går över till Samsung och det är så roligt att jag ens fick erbjudandet att bli ambassadör för dom med tanke på att jag verkligen inte tyckt om min iPhone. Det ska bli så spännande att få testa på deras nya lur och med tanke på hur såld jag är på alla deras produkter, den dagen jag signar kontrakt på en ny lägenhet kommer jag säkert inreda den med endast produkter från Samsung. 😀

Jag, Niclas och Danne. Tre stolta Samsungambassadörer!


8 kommentarer8 kommentarer om “Samsungambassadör”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Allt det där du skrev har ju Apple också.. Enkelheten du har med Apple hittar man inte hos Samsung, men det är väl en smaksak. Jag själv har gått från Samsung till Apple. Gå på Apples info så kommer du bli minst lika förvånad över de saker du nog inte vet.

  Reply
 • Sant 🙌 Men va gör man inte för att få gratis grejer ☺️

  Reply
 • Tänkte samma. (kommer nog snart flera sängkläder också)

  Reply
 • SANT! Allt som inte min xr har är ju att man ge batteri till någon annan men vad gör det när batteriet är extremt bra och håller i 2 dygn trots massor av användning av den!

  Reply
 • Samsung lägger in så mycket “standardappar” som är ren skit och inte går att ta bort att det inte finns minne kvar till ens egna bilder/appar/musik osv… Har aldrig haft Iphone, tycker dom är för överprisade, både själva “konsollerna” och alla tillbehör. Av alla telefoner jag testat är faktiskt huaweii den bästa för mig 😊

  Reply
 • Hej, om du är sugen på att sälja din iPhone X så är jag intresserad! Kram

  Reply
 • Såhär gör typ alla influensers, får samarbete med samsung när de släpper nytt för att promota. Men varenda en har efter ett litet tag gått tillbaka till iPhone igen. Utan undantag. Så känns inte så trovärdigt bara.

  Reply
 • 👍 nu förstår du varför jag har Samsung 😊

  Reply