Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:31 | March 6, 2019

Få bort mascaran från ögonlocken


När jag är stressad och ska på med mascaran så är det inte helt ovanligt att jag får massa mascara på mina ögonlock. Det finns en hel del som är med om samma sak bara att de kanske inte tittade en extra gång i spelgen för det är ofta som jag ser folk med mascara på ögonlocken. Inklusive jag själv de dagar jag knappt hinner sminka mig framför en spegel haha.

Det vanligaste folk gör är att ta en tops, stoppar in i munnen och vrider runt några varv så tussen blir blöt och försöker sedan att gnugga bort. Inte nog med att det är lite nasty så kladdas mascaran bara ut ännu mer och har du lagt ögonskugga kan du vara säker på att hälften hamnat på topset och du måste lägga mer tid på att fixa till ögonskuggan igen.
Det enda du ska göra är att låta det torka till och sedan bara ta en ögonskuggsborste och borsta lätt bort. Mascara är tillverkad för att ligga på fransar, inte på huden. Så när den väl hamnar på huden torkar den till sig så att det bara är lätt att borsta bort det sedan. 😉


4 kommentarer4 kommentarer om “Få bort mascaran från ögonlocken”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det trixet har jag koll på men kör med en torr tops efter maskaran torkat. Funkar utmärkt.
  Jädrar, vad snygga brynen blev!

  Reply
 • Ha ha jag gör exakt så som du beskrev med tops 😀 Detta tipset var ju veckans bästa, tack! Skall testas! 🙂

  Reply
 • Nu låter jag säkert dramatisk men det här var på riktigt ett lifechanging tips hahaha! Jag har aaalltid kladdat med en blöt tops och svär lika mycket varje gång över att sminkningen förstörs/måste göras om! Hade inte en tanke på det här med att mascara går att borsta bort, TACK! :’D

  Reply
 • Är det 3D du har gjort med brynen eller hur har du gjort? Var i sådana fal?? De är så jäkla snygga 🙂

  Reply