Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:57 | March 5, 2019

Muskelpaket och köpesmäklare


Nu är man trött alltså!
Jag hade PT-tid 11 idag och det blev ett riktigt tungt pass. Men eftersom jag inte körde igår så var jag rätt så fräsch i kroppen och var riktigt jäkla stark idag. Kalle på WörkOut hade lagt upp tre stationer varav den första var två tunga marklyft, den andra var ryck och stöt och den sista var ett djupt utfall bakåt där jag sedan skulle pressa mig själv upp i ett uppkliv på box.

Marklyften hörni. Förra året hade jag 1 RM på 100kg. Nu körde jag två marklyft på raken på 90kg innan de andra stationerna och sedan gjorde jag så fyra varv. Det innebär ju att jag kommer att kunna maxa över 100kg när jag väl testar på det. Det kändes inte alls lika tungt som när jag försökte maxa för några veckor sedan för då var 90kg riktigt jäkla tungt för mig. På det så har jag droppat ytterligare i vikt så jag ligger idag på 49kg men har nog aldrig känt mig så stark i kroppen som jag gör. Ett litet muskelpaket helt enkelt. 😉

Efter passet hade jag ett möte med Better You som jag är ambassadör för. Jag vill ju inte bara kunna tipsa er om produkter som faktiskt är bra och fungerar utan jag vill ju även att ni ska få ta det av dom i form av tävlingar så jag gick dit, sa att jag vill tävla ut saker så att mina följare också kan få testa på och dom hade väl mer eller mindre inget val att säga okej haha. Så framöver kommer jag hålla i en tävling som jag vet att många av er skulle uppskatta. Speciellt när det kommer till träning och hälsa, perfekt nu till våren inte sant!?

Efter det åkte jag raka vägen till en lägenhetsvisning. Jag går inte på visningar när det är andra människor där för det stressar mig, jag bokar alltid privat. Sedan om jag skulle hitta någon skulle jag bara överlåta allt till Marcus Ljungdahl på Alicia Edelman som fungerar lite som min köpesmäklare. Jag skickar alla intressanta lägenheter till honom och så återkommer han om vad dom mest troligt kommer att hamna på, för- och nackdelar med lägenheten, området samt föreningen. Hur bra är inte det!? Jag menar jag blir ju bara jättestressad av budgivningar, visningar och allt vad det innebär och då är det ju skönt att överlåta det till en mäklare som kan hela den här grejen!
Det är ju hur smart som helst för alla köpare fungerar ju olika. Vissa spelar svåra medan andra är helt aggressiva och att då ha en mäklare som kan allt det där med hur man ska köpa, alltså det kan ju liksom inte bli fel! Jag fattar inte varför inte fler gör så då det underlättar otroligt mycket för oss som ska köpa lägenheter! 😀


5 kommentarer5 kommentarer om “Muskelpaket och köpesmäklare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad smart! Köpesmäklare … aldrig hört talas om. Kanske bara finns i stockholm/gbg/malmö ….
  Håller tummarna att du hittar den där “wow” lyan! 😀

  Reply
 • Det är inte alls vanligt, däremot är det vanligt i USA. Jag hoppas också på att hitta wow-lyan!

  Reply
 • Har du aktivt försökt gå ner i vikt eller har det skett omedvetet? Kram grym är du!

  Reply
 • Nej jag äter bra under vardagarna och sedan på helgerna äter jag lite som jag vill och det är då min vikt kan rasa lite eftersom jag inte äter lika bra som under veckodagarna.

  Reply
 • Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.
  [email protected]

  Reply