Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:49 | February 25, 2019

Heltäckande concealer från Make Up Forever

Innehåller adlink


På min topp tre lista när det kommer till concealer hittar ni:
bareminerals bareSkin Serum Concealer (färgen Light) – Länk här!
Benefin Boing Airbrush Concealer- Länk här!
Och nu även Make Up Forever Ultra HD Concealer- Länk här!
 

Make Up Forever är ett bra märke när det kommer till baser. Deras foundation är en av de mest täckande jag testat utan att det ser kakigt ut, perfekt inför en fotografering då den inte innehåller SPF vilket gör att du inte får någon grå ton i huden när blixten går igång. Nu har jag testat deras Nyhet Ultra HD Self Setting Concealer som täcker mörka ringar otroligt bra, även finnar och andra utslag. Den är ganska krämig i konsistensen vilket gör att det är lite svår att få till under ögonen speciellt om man som jag är lite torr i den området. Men det bästa sättet att applicera den på är med fingrarna för den smälter in bättre när man jobbar med varma fingertoppar.

Jag testade nu en nyans som var snäppet för mörk för mig men å andra sidan jag har inte hunnit BUSa mig än. Jag är en sådan person som anpassar min hudton efter min foundation istället för tvärtom,  är den för mörk ja då är det bara att bada i brun utan sol haha!

Inte nog med att denna concealer täcker väldigt bra så är den även lätt återfuktande så finishen ser väldigt mjuk och smidig ut och den sitter också otroligt bra så ni som brukar känna att basen inte håller hela dagen bör ta och testa denna om ni har möjlighet!
På bilderna kan ni se att den är lite för mörk för mig men jag har heller inte lagt någon bas utan endast denna. Så hade jag lagt foundation innan hade det kanske smält in bättre. Men den här kostar 325kr på Sephora, den är otroligt dryg för man behöver inte alls mycket för att täcka områdena i ansiktet så den är absolut värd att kika in!. 😉


3 kommentarer3 kommentarer om “Heltäckande concealer från Make Up Forever”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tycker smink blivit dyrt. Jag har så torr hy efter vintern. Måste köpa ny concealer. Sedan har jag en spricka i mungipan och fått några utslag på Hakan. Min hy blir så mycket bättre av solen.

    Reply
  • Den där verkade väldigt bra och täckte fint. Har en fråga jag tänkte du kunde hjälpa mig med. Jag använder mig utav ögonkrämen ifrån Nuxe men får ingen wow känsla utav den. Jag är 29 år och vill gärna trolla bort ”rynkorna” under ögonen. Vilken rekommendera du att jag köper? Gärna med massa fukt och förebygger mot rynkor 🙂

    Reply
  • Vet du att du kan gå till apoteket dom har många bra krämer. Eller chatta med dem på skincity dom har också bra produkter. Lycka till.

    Reply