Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | February 20, 2019

Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer


Jag är lite nervös för nu är jag typ ett samtal bort från att köpa lägenhet. Eller alltså allt har gått väldigt fort nu på förmiddagen. Föreningen godkände renoveringen och det är bara min bankman som ska ringa upp så vi kan stämma av allt och om allt går så kanske jag köper lägenhet idag. Men allt kan ju hända, jag tar inte ut något i förskott och egentligen borde jag kanske hålla tyst om sådant här men jag delar med mig av mina mot- och medgångar här i bloggen. Livet är inte alltid på topp och skulle det skita sig ja då får jag leta vidare helt enkelt. 🙂
Jag ska nu har PT-tid, sedan tar jag och Pischa en långis med hundarna för att sedan åka iväg till eventet som Daniel håller i. Ska bli kul att hänga med kompisarna och medan jag gör det tänkte jag presentera doften som jag snackade om på min Instastory imorse:
Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer är doften som gör att man längtar mer efter våren även om man inte trodde det var möjligt. Det är en mousserande och varm doft, lätt sensuell med en rund mjuk ton. Tänk er en person med mjuka härliga kurvor, lite lätt honungsfärgad hårfärg och brun gröna ögon. Hen hade passat så bra i den här doften!
Doften öppnar upp med en kryddig rosépeppar och fräsch bergamott insvepta i luftiga ackord. Hjärtat består av en trio av blommor, apelsinblomma, hibiskus och liljekonvalj som blir en perfekt balans. En modern men ändå tidlös finish av mysk (min favoritnot i dofter), tränoter och benzoin som ger en varm träighet med inslag av lite sötma.
Doften lanseras om två veckor och ni hittar den på Åhléns, Kicks, Privata och e-handel. Släpps i 30ml för 370kr och 50ml för 540kr.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här