Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:08 | February 18, 2019

Depend 25 år!

Innehåller adlinks


Under hela det här året så firar Depend sin 25 årsdag, helt galet med tanke på att när jag jobbade med dom på salong så firade dom 15 år vilket betyder att jag jobbat med dessa lacker väldigt länge. Och som jag har nämnt i tidigare blogginlägg så är det så viktigt för mig att jag får jobba med märken och produkter som jag genuint gillar och verkligen kan rekommendera.
Förut var det väldigt noga med att ha dyra lacker eftersom man tänkte att kvaliteten var bättre. Men jag kan säga såhär från egna erfarenheter så är bas- och topplacket det som avgör hur bra ett lack sitter. Och hur många av oss använder samma nyans när vi lackar om? När jag lackar mina naglar så kör jag alltid en annan färg eftersom naglarna idag räknas verkligen som en accessoar. Har man en superneutral outfit men ett par poppiga naglar så lyfter det verkligen looken och det är därför mina naglar är så viktiga för mig med tanke på att jag är en riktigt mjukis-tjej som sällan klär upp mig. 😉

Depend fyller 25 och det ska såklart firas. Så här nedan kommer de lacker som ingår i deras firande. Det är både “vanliga” lacker som ni finner på bland annat Ica maxi men även O2-lacker som ni hittar i butiker med en inriktning på skönhet. 😉

Vanliga lacker: 575, 576, 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583, 584, 585 och 585
Vanliga lacker- Klick!


Jag som typ alltid kör mörka lacker på mina naglar blev lite sugen att testa 582, en liten mintnyans med en lite pärlemoeffekt. Jag är annars inte alls för pärlemo men den här nyansen ser riktigt nice och fräsch ut. Tänk er den till en helvit outfit, oufh!

O2-lacker: 573, 574, 575, 576, 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583 och 584
O2-lacker -Klick!


5 kommentarer5 kommentarer om “Depend 25 år!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag målar ofta om mina naglar. Både för att jag ogillar när det skavs av och för att byta färg. Då är billiga lack med bra topplack av vikt som du skriver.
  Depend är supert och 7day är extremt lättlackat tycker jag, även minisarna.

  Reply
 • Ja det är så bra! Och det sitter kanonbra!

  Reply
 • Är du och Daniel P inte vänner längre? Sedan du skrev inlägget om att rensa bland sina vänner/sätta gränser osv så verkar ni ha gått från att umgås flera gånger i veckan till inte alls?
  (Undrar endast då frågan är gratis, du behöver såklart inte svara!)

  Reply
 • Jo då men vi båda har mycket på sidan om som gör att vi går om varandra och inte hinner ses men. Men vi har hängt utan att jag lagt upp det i mina kanaler för att vi vill bara kunna hänga utan att det dokumenteras 🙂

  Reply
 • Hej! kan man köpt ett paket någonstans med flera nagellack i ? hade varit roligt att kunna köpa ett helt paket 😀
  Kram 🙂

  Reply