Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:37 | February 15, 2019

Min Alla hjärtans dag


Igår tvingade jag Xenia att vara hos mig vid 14:30 men jag sa inte varför. 14:45 hörde vi hur “Will always love you”- låten närmade sig min dörr och plötsligt plingade det på. Jag bad Xenia öppna och där stod underbara Paula, Hugo och Clean Drinks med blommor, ballong, en liten goodiebag med nödvändigheter som man kanske behöver just under Alla Hjärtans dag. Jag fick möjligheten att ge bort lite extra kärlek via Clean och då kände jag bara att Xenia förtjänade verkligen den och hon blev så glad!
Efter det åkte vi två till Acast för ett möte och som de flesta av er vet har dom poddar där. 😉 Efter det åkte vi hem och det var första gången som jag blev lite ångestladdad sedan innan nyår och det var en väldigt obehaglig känsla. Då kom jag på att jag knappt ätit under hela dagen, hela mitt kostschema hade jag glömt bort och när mina rutiner rubbas och jag inte får i mat då blir jag ångestladdad. Så jag tillagade laxen med rödbetor, fetaost och solrosfröna, låg på soffan i typ 20 min och vilade innan vi skulle åka in till stan och då blev allt så mycket bättre.

När vi åkte in så kände jag också att de enda personerna jag ville träffa var just de som vi skulle möta upp. Alla som vi var med igår är helt underbara människor och vi alla kommer så bra överens, vi har så förbaskat jäkla kul tillsammans och även fast alla var där med sin respektive så var det liksom inte att vi singlar hamnade utanför utan alla är väldigt involverande i allt. Men vi hade bokat in oss på Escapestories och det här kära vänner det kan jag säga är bland det roligaste man kan sysselsätta sig med här i Stockholm. Vill du hitta på något med vännerna, familjen, partnern eller kanske köra en icebreaker på dejten så är detta det ni ska göra. Hade en kille bjudit ut mig på Escapestories samt middagen som vi körde igår då hade han verkligen fått en stjärna i kanten kan jag säga. 😀
Men vi delades upp på olika rum. Jag, Pischa, Paula, Shawn och Hugo var i ett rum där vi skulle vara rånare och hitta dyrbara dokument som vi skulle sno. Jag vet inte vad det är med mig och gå in i roller men jag älskar ju att få leka typ Tomb Raider. När jag springer hinderbanelopp eller som igår är jag Lara Croft och är oövervinnerlig. Och det som är så roligt när man gör sådana här saker är att det blir så tydligt vad alla har för egenskaper. Jag har ju extremt lätt för siffror, ser jag några läser jag in dom som ett mönster och kan memorera dom superlätt vilket gjorde det lätt för mig att knappa in koderna på kassaskåpen tex. Vi var ett bra team och vi klarade oss med 2 sekunder (!!!!) kvar. 50% klarar det här rummet och vi var ett av dom lagen med endast sekunder kvar innan vi skulle bli påkomna och inlåsta bakom galler. 😉

Efter det stack vi alla till Mr Voon där vi hade bokat bord. Maten här är magi, den bästa Asian Fusion i stan utan tvekan! Smaker som gifter sig i munnen, trevlig stämning, maten presenteras väldigt fint och det är en riktig upplevelse.

Här är dom också superduktiga på alkoholfria drinkar. Jag sörplade i mig tre stycken virgin mojitos innan jag ens ätit klart! 😀

Jag beställde in en mix av förrätterna, ett hett tips om man vill smaka av lite allt möjligt!

Till huvudrätt blev det flanksteken. Det var länge sedan jag beställde in en kötträtt men då jag har ätit här så många gånger så kände jag verkligen var sugen på deras kött. Wagun beställdes också in. Tänk er åtta stycken tunna tunna halloumiskivor, den storleken var köttet och kostade 790kr. Galet men det kära ni, det är kött på en helt annan nivå!

Sedan avslutade vi med att beställa in tre stycken “love boxes” med lite olika efterrätter i så att vi kunde smaka på alla dom. Jag har inte vart så förtjust i chokladfondant men just här kan jag säga att sättet dom presenterar den på, med de tillbehören, är den otroligt god!

Jag hade en väldigt fin dag med mina vänner och som jag sa igår är ju det är en dag precis som alla andra. Man ska inte ha ångest över att man är själv dagar som dessa. Vill man fira ska man göra det, känner man inte för det nej då är det ingen som ställer det kravet på dig. Men sedan vill jag bara påminna er alla om att det finns också 364 andra dagar på året att visa sin kärlek på, till sin partner, till sina vänner men även till sig själv. Glöm inte bort att också göra det! 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Min Alla hjärtans dag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här