Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:10 | February 14, 2019

Daisy Beauty Awards 2019

Innehåller adlinks

Blazer- Länk (liknande) // Byxa- Länk

Igår var det gala, Daisy Beauty Awards. Jag hittade en svart kavaj, svarta byxor och en spetsbehå som jag drog på mig och till det beiga klackar och fluffig väska. Beatrice och Alexandra kom hem till mig innan och sedan hoppade vi in i en Über och åkte till Cafe Opera där galan var.
När vi kom till dörren visade det sig att jag hade glömt att osa, det är då det är tur att man ändå är rätt stor inom denna bransch haha. 😉 Men vi kom in, hann ner till fördrinken en snabbis innan det var dags för prisutdelning. Depend (Beatrice) var ju nominerade men tyvärr så vann inte deras nagelbandspeeling, det var en concealer från Kicks som kammade hem fler röster. Däremot kan jag säga att peelingen är magisk om man vill ha fina naglar och nagelband. 😉
Det blev efterfest och vi spelade spel som lyckohjul, roulette och någon tävling som man sett på Mästarnas mästare (tror jag?). Där fem lysande rör står framför en och när en slocknar ska man vara snabb och ta den. En sak kan jag säga och det är att jag har riktigt bra reflexer. Många ogillade mig i skolan pga detta för när vi skulle spela kort och det handlade om att vara snabbast att slå på högar etc så vann jag 9 av 10 gånger. 😉
Innan 23 var jag hemma, hoppade i mjukisarna, tog en kvällsrunda med Stitch, tvättade av min sminket och gick sedan och lade mig.
Jag kommer ihåg i början av min bloggkarriär så var alla dessa galor så häftiga att gå på. Det var så viktigt för mig att ha en snygg outfit och att få gå på rödan mattan. Idag sju år senare så kan jag tycka att det är otroligt jobbigt att befinna sig i denna typ av sammanhang. Jag får panik bland folk, speciellt när jag inte är med folk jag känner. Jag pratar inte om jag inte behöver så jag har blivit sämst på att mingla. Första timman går det bra men sedan tänker jag bara på att jag vill hem till min hund, mjukisarna och mysa ner mig i soffan. Jag uppskattar det så mycket för att det har vart mycket fart och fläng på sista tiden så mitt hem är min frizon som jag vill kunna spendera mer tid i framöver. 🙂

Mjukisar- Länk!


4 kommentarer4 kommentarer om “Daisy Beauty Awards 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud så vacker du är!!
  Jag förstår precis vad du menar med att vara bland folk. Tycker själv att det är extremt jobbigt och undviker att gå på tillställningar, inte för att jag någonsin kommer bli inbjuden till något liknande, men ändå 😂
  Kram och glad alla hjärtans dag! ❤️

  Reply
 • Första bilden !!!!!!

  Reply
 • Vilken app och vilka kroppskanningar använder du dej av?
  Har börjat kbt idag och har som hemuppgift att köra minst 40 minuter kroppskanning per dag. 🙂

  Reply
 • Har du å Alexandra Nilsson grävt ner stridsyxan?😊

  Reply