Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:16 | February 13, 2019

Den bästa brun utan solen!

Innehåller adlinks


Jag har gått igenom en hel del skönhetsprodukter och kollat vilka är det som följt med mig i många år, de som kommit för att stanna. Och jag får ofta frågan hur jag håller mig så brun och fräsch och det är ingen större hemlighet än att jag använder en riktigt bra brun utan sol. Och trots att det är riktigt bra så är den hur billig som helst!
Det finns BUS för flera hundralappar men den här flaskan kostar endast 119kr och för mig går det åt 1-2 flaskor i månaden beroende på om jag smörjer hela kroppen eller bara den övre delen. Känns lite onödigt att ta benen när dom ändå göms hela tiden. 😉
Så efter jag gått igenom mina skönhetsprodukter och insett att den här BUSen har jag använt i över 4 år, tipsar om den hela tiden så fort någon frågar om brun utan sol så föll det sig naturligt att inleda ett samarbete med Cocoa Brown. Så hej! This is the face of an ambassadeur. 😀
Det är sådan lyx att få arbeta med företag och märken som man verkligen tycker om. Vi influencers får så många förfrågningar dagligen men jag personligen tackar endast ja till de som ligger mig varmast om hjärtat och som jag tror på och har använt innan vi ens inledde ett samarbete.
Så jag är så glad och stolt över att få vara ambassadör för Cocoa Brown som är enligt mig den bästa brun utan solen på marknaden. Det är en mousse som ger en mörkbrun färg direkt. Man duschar efter en timma för då har den hunnit sjunka in i huden. Den luktar ingenting, kladdar inte och du kan klä på dig ganska direkt efteråt. Varför du ska tvätta av dig efter en timma är för att även om du är torr så skulle det skvätta vatten på dig kommer det överflödiga börja rinna av, precis som med en spraytan.
Den här produkten använder jag över hela kroppen, från topp till tå. Och när det kommer till ansiktet och händerna så applicerar jag med deras borste som dom har för att det ska bli jämnare runt fingrar, tår och ansiktets former. 🙂
Cocoa Brown 119kr HÄR!

Före och direkt efteråt.


27 kommentarer27 kommentarer om “Den bästa brun utan solen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag använde den tidigare men blev alltid fläckig. 🙁
  Fick även hjälp av sambon för att det inte skulle bli det men fick aldrig till det. Och på händerna, knän och armbågar vart det extremt fläckigt även om jag använde en väldigt bra återfuktande kräm innan för att inte vara torr. :/

  Reply
 • Tricket är att peela sig riktigt noga när man duschar och sedan smörja in sig. Brun utan sola dig inte samma stund utan jag duschar mm på kvällen och BUSar mig på morgonen. Då blir det så jämnt och fint 😀

  Reply
 • Undrar vad du har för favoriter när det kommer till serum samt sheet mask? Gärna med glow-effekt.

  Reply
 • Serum: https://advrl.com/0rJGckiu
  När det kommer till Sheetmask har jag inte någon favorit så… 🙁

  Reply
 • Jag undrar om du har tips på BUS om man är EXTREMT torr i hyn? Den behöver inte va superbrun men gärna så man ser fräsh ut, är väldigt vit i hyn och extremt torr. :/

  Reply
 • Har du testat DOVE summer glow medium to dark? Den bygger en gradvis bränna och återfuktar varje gång då det är en lotion. Tar ju såklart lite längre tid än med en BUS som ger en mörk färg direkt, men om du är väldigt ljus redan så ser du säkert skillnad redan efter första gången 🙂

  Reply
 • Varför jag inte gillar den är just för att det tar ett tag innan man ser färgen. Jag vill kunna BUSa mig och sticka iväg direkt efteråt och känna mig brun 😀

  Reply
 • Den här funkar även om du är torr. Var bara noga att återfukta huden innan du använder den 😉

  Reply
 • Jag använder också Cocoa Brown. Enda minuset på mig är att den inte fastnar i ansiktet. Må låta knas men det är sanningen att så fort jag tvättar bort den så är jag blek igen. Inget som inte min bronzer råder bot på dock 🙂

  Reply
 • Tycker du inte? Hur är din hud? Jag är ju ganska torr så den kanske sugs in lite extra där då :O

  Reply
 • Jag är torrare än ett jädra dasspapper, hahaha..Kanske har jag för stora krav på den men jag får ju ett ok resultat på armar och händer.Hur som är jag nöjd med den ändå och ibland låter jag den sitta hela dagen och låter folk tro att jag varit utomlands för när den är på är jag knallbrun i fejset 🙂

  Reply
 • Samma här! Den fastnar aldrig i ansiktet på mig, alternativt den lägger sig endast i porerna..
  Sen luktar den absolut, kanske inte BUS men inte heller super gott. Använt den flera gånger så inte vart fel på burk. San tropez är bättre men tyvärr rätt så dyr 😛

  Reply
 • Samma för mig, fastnar verkligen absolut ingenting.

  Reply
 • Tycker inte heller att jag får den o fästa i ansiktet, testat många bus, även de som bara är för ansikte men tycker inte att nån har varit någon höjdare, känns som de rinner av när man tvättar ansiktet första gången.. haha! Så tråkigt :/

  Reply
 • Hinner där verkligen fästa något på en timme? Alla tipsar ju om att man helst ska sova med den, eller ha den i ett par timmar iallafall.
  Hur får du den att hålla sig så bra? Hur ofta smörjer du? Tycker just Cocoa Brown lätt försvinner om man då duschar ofta…

  Reply
 • Ja gud ja, det gör den. Men har man mer tid kan man absolut låta den sitta längre. Vissa gånger sköljer jag inte ens av den för att jag har så bråttom men det går hur bra som helst ändå! 🙂

  Reply
 • Hej
  Har du något tips för att den ej ska lägga sig i porerna? 🙂

  Reply
 • Har du tips på hur man inte får de ojämnt och fläckigt på händerna? ❤️

  Reply
 • Så du duschar inte bort den? 🙂

  Reply
 • Det blev fint på dej. En gång jag använde servett med bus och fick en fläck på kinden. Tog tid innan den gick bort så aldrig mer. På apoteket kronan är det 70 PROCENT PÅ EN annan brun utan sol. Flaskorna var vita med svarta bokstäver.

  Reply
 • Hej! Har gett Coco Brown några ärliga försök, tyckte den var väldigt bra generellt MEN blev extremt gul i ansiktet, jätte fin färg övrigt på kroppen men i ansiktet såg det fruktansvärt ut med andra ord… vet du vad de kan bero på?
  Kram!

  Reply
 • Kommer handsken med eller finns den att köpa bredvid? Isånnafall var? Kram fina du ❤️

  Reply
 • Håller med om att den är bra MEN den luktar visst. Precis lika äckligt som övriga BUS

  Reply
 • Hur fungerar det när du tränar osv? Jag tränar ca 5 ggr i veckan och då känns det inte värt att smörja in sig med bus eftersom man duschar och svettas om vartannat. Hur gör du?
  Kramar Alice 🙂

  Reply
 • Vilken nyans använder du?

  Reply
 • WOW va fin nyans på läpparna på första bilden. Vad använder du för läppstift och färg? 🙂 🙂 Har letat såå länge efter den perfekta nyansen…

  Reply
 • Hej! Såg att du testade marc inbane tidigare, vad tycker du om den? Cocoa funkar inte på mig utan lägger sig i porerna+allt försvinner när jag duschar:( Skulle vara så glad för svar, kram!!

  Reply