Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:45 | February 11, 2019

Veckan som kommer

Innehåller adlinks

Tröja- Länk // Byxa- Länk // Mobilskal- Länk

God morgon!
Igår var kvällen som ni kanske förstår lite sådär, jag var så arg och efter en väldigt hektisk och slitsam helg så var det verkligen det sista jag behövde. Men när jag kom hem med Stitch blev allt bättre, hade lite Netflix n chill och somnade dock ganska sent. Så just nu längtar jag verkligen efter min tid då jag har kroppsscanning haha. Jag kör ju alltid en sådan på förmiddagen och eftermiddagen och dom är så välbehövliga. Man scannar kroppen mellan 10-30min beroende på hur länge man vill köra och den typen av vila gör att man bli pigg istället för att man hamnar i en djup sömn och vaknar tröttare än man vad innan. Appen jag använder mig av heter just “Sömnappen”. Den är svart och grön och man kan göra ett par olika övningar för att kunna varva ner, magiskt!
Den här veckan som kommer är ganska efterlängtad, den är otroligt lugn och det var länge sedan det fanns tid för mig att bara vara. Jag har verkligen haft fullt upp senaste tiden och det har ju fungerat bra men nu behöver jag vila ut lite och bara ha det lite tråkigt ett tag och även ta mig tiden att sitta och producera lite musik. 🙂 Såhär ser i alla fall min vecka ut so far:

MÅNDAG:
Jobba fram till 15 sedan har jag träning 18:45.

TISDAG:
Inget inplanerat förutom att jobba, vi får se om jag bokar in mig på ett boxningspass på WörkOut.

ONSDAG:
16.00 har jag PT-tid hos Kalle på WörkOut.
På kvällen är det Daisy Beauty Awards och jag sitter ju i juryn så det bör jag ju gå på.

TORSDAG:
Alla hjärtansdag och den ska jag spendera med mina vänner. Vi är ett stort gäng som bokat in oss på Escaperoom på kvällen och sedan middag. Det kommer att bli så himla roligt!

FREDAG:
Inget annat förutom att sitta med jobb fram till 15.

LÖRDAG:
HELT JÄKLA LEDIG! Jag ska ta världens längsta sovmorgon följt av en långpromenad med Stitch och sedan ta powernaps hela dagen. 😉

SÖNDAG:
Visning på min lägenhet.


7 kommentarer7 kommentarer om “Veckan som kommer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas dagen idag blir bättre.
  Kapa band som får dig att må dåligt och som stör i din vardag samt din energi.
  Lycka till i livet och stå på dig vackra Annica.

  Reply
 • Ja den blev väldigt mycket bättre idag 🙂
  Tack snälla du <3

  Reply
 • Jobbigt att inte kunna lite på Marcelo med Stitch jag trodde att han hade skärpt till sig efter att han inte fick ha henne ett på ett tag. Vad hade han för förklaring till missen denna gången?

  Reply
 • Trodde jag med men en skorpion är alltid en skorpion…
  Jag skrev i ett sms “du hämtar Stitch på fredag hos Pischa”, det hade han missuppfattat. Hur kan man ens göra det!?!?

  Reply
 • Va en skorpion. Nä nu är du barnslig. 😂

  Reply
 • Du vet att Netflix n chill betyder Netflix och ligg va? 😅

  Reply
 • Jätte konstigt att han kunde missuppfatta det förstår att du blir besviken på han!

  Reply