Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | February 11, 2019

Såhär håller du håret fräscht under en hel weekend!

Innehåller adlinks


I tisdags förra veckan kom @ThereseFrieberg hem till mig och gjorde mitt hår och sedan dess har jag inte tvättat det. Hur kan mitt hår fortfarande vara så pass fräscht som det är nu? Med tanke på att jag vart ute på en festlig jäkla turné torsdag-söndag.
När Therese fixade det så använde hon inte så mycket stylingprodukter i håret efter att hon lockat det så att håret var ganska rent och fräscht. Och under dessa dagar har jag haft med mig torrschampo, hårolja, locktång och sprayvax för så det hela tiden kunde hålla sig snyggt inför spelningarna.
Så på torsdagen innan vi åkte lockade jag på håret med min GHD Soft Curl och sprayade otroligt lite sprayvax i längderna. Sprayvaxet jag använder är Wax Blast från Redken och det lägger sig väldigt lätt i håret men gör så att man kan forma det även efter man sprayat. Håret blir liksom inte hårt eller kladdigt efter man använt det, en väldigt bra produkt om man vill att lockarna ska se glansiga och mjuka ut. 😉
Varje kväll och morgon borstade jag igenom mitt hår med min borste från Hairtalk, den här ger samma effekt. Jag tvättade den innan jag skulle gå och lägga mig så att när jag borstade håret på morgonen så var det med en ren borste, allt för att inte dra i mer skit i håret. När jag tvättar min hårborste så gör jag bara det med tvål eller diskmedel och vatten.
 

Länk // Länk // Länk // Länk

Innan jag lade mig drog jag i lite Moroccanoil i längderna så att det kunde gro in sig i håret under natten och flätade in håret i två lösa flätor så att lockarna kunde hålla sig relativt bra till dagen efter samt att det inte skulle slitas och bli tovigt under natten. När jag flätar håret så ser jag till att följa svängarna som lockarna har så det inte blir olika stora lockar i håret efter natten. 😉
På morgonen borstade jag ut håret, sprayade lite torrschampo i övre delen av håret om det behövdes och sedan lockade jag på längderna och sprayade lite Wax Blast.
Sedan var det ju så att vi bodde ju på nya hotell varje dag vilket också gjorde att jag hade fräscha örngott varje natt. Men hemligheten är att inte använda för mycket produkter i håret om det inte behövs, borsta ut det varje morgon och kväll med en ren borste, använd endast torrschampo där det behövs och sedan såklart pilla inte så mycket i håret med dina händer. 😉


8 kommentarer8 kommentarer om “Såhär håller du håret fräscht under en hel weekend!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej
  Håret ser fantastiskt ut!!
  Vad kostar det att göra detta? Dvs vad skulle jag få betala om jag skulle gå till Therese och få exakt samma behandling (inkl Hairtalks) som du?
  Kram

  Reply
 • Det beror på hur ditt eget hår ser ut. Men en full förlängning med 55 cm som Annica har kostar typ 8500 kr! Jag har 40 cm o det räcker för mig. Kostar 6500 kr att sätta in. Sen kostar det minst 1500 kr o sätta om håret var 7 vecka. Har man färgat hår måste man lägga till kostnad för det. Kan tänka mig att kända Stockholmsfrisörer tar ett dyrare pris dock.

  Reply
 • Tack!

  Reply
 • Hela denna makeover ligger runt 12-13000kr 🙂

  Reply
 • Tack!

  Reply
 • Finns många frisörer som tar 3000-4000 och är duktiga.

  Reply
 • Fast bara själva håret kostar från ca 8000kr så det kan bli svårt då 😉

  Reply
 • Vet många som har helt ok priser. Varför spelar det roll hur mycket det kostar. Huvudsaken man blir nöjd och det Blir snyggt.

  Reply