Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:38 | February 10, 2019

Han struntade i att hämta Stitch

Fick det det här på sms av Pischa…

 
Jag kom precis hem och skulle jobba, fick ett sms av Pischa som frågade när jag skulle hämta Stitch… Jag bara va!? Har du henne?
Jag är så fruktansvärt förbannad just nu! Pischa skulle hjälpa mig med Stitch torsdag till fredag och sedan skulle en viss person som jag har delad vårdnad med hämta henne och ha henne fredag till söndag. Det har vart en jäkla karusell hela den här vårdnadsbiten och jag tycker det är ganska tydligt vem som tar ansvar och inte för han som skulle hämtat sin hund dök aldrig upp. Han hörde inte ens av sig! Han har alltså festat med sina polare istället för att tagit sitt ansvar och hämtat Stitch.
Egentligen ska jag väl bara tacka gud för att jag har så bra vänner som ställer upp och inte ens ser det som ett problem så Stitch har vart med Pischa hela helgen utan min vetskap. Egentligen ska jag ju bara vara glad för det och hon har vart så snäll och inte stört mig under turnén. Men hur kan man bara strunta i att ta ansvar för sin hund!? Jag som ställt upp så jäkla mycket, hade det inte vart för mig hade den personen inte ens haft ett jäkla hem och vår hund hade inte ens vart försäkrad.
Nu har jag fasen fått nog alltså, jag är så arg att jag inte ens kan tänka klart vilket jag lär få höra när någon kanske kommenterar “det här bör skötas privat” men det skiter jag fullständigt i. När någon gör något som går ut över andra, som tex mina vänner och numera min hund då blir jag riktigt jäkla förbannad!
Så istället för att jag nu hade tänkt att jobba ikapp allt från helgen så måste jag sticka och hämta upp min hund. Jag har haft en brutalt jäkla rolig helg men när en person kan dra ner hela den upplevelsen så bör jag totalrensa ur han ur mitt liv!


50 kommentarer50 kommentarer om “Han struntade i att hämta Stitch”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är det sant. Men gud man blir ju ledsen. Fattar det inte. Bra annars att du haft en rolig helg. Och ta hand om dej. Kram.

  Reply
 • Ja det gjorde så ont att höra att han inte ens bryr sig.

  Reply
 • Fast nog bryr han sig. Men en del klantar sig men gäller det ett djur klart man har ett ansvar. Han kanske inte mår bra. Ok det är ingen bra ursäkt men jag tror han bryr sig.

  Reply
 • Oskön snubbe det där, bättre du tar hand om Stitchan själv så vet du att hon mår bra❤

  Reply
 • Ja vi har det bättre vi två 🙂

  Reply
 • Usch så himla tråkigt för dej 🙁
  Hoppas du inte behöver ha delad vårdnad med honom längre.
  Egoistiskt beteende men är inte speciellt förvånad. Han verkar bara bli yngre med åren medan de flesta brukar växa upp. Han uppträder som en fullkomlig manchild.

  Reply
 • Nej jag hoppas inte det för det är han inte värd!

  Reply
 • Hade inte låtit honom få ha henne alls, sorry men han är ett oansvarigt svin och ska inte ha hand om djur. Det var ju bara tur att hon råkade vara hos Pischa! Stackars Stitch, tänk om du lämnat henne i lägenheten för att han skulle hämta henne några timmar senare? Då hade hon suttit där ensam hela helgen! 😞

  Reply
 • Nej nu har jag fått nog. Nu kommer jag sköta allt själv!
  Men gud säg inte sådär, jag får en klump i magen :O

  Reply
 • Bor hon långt från dig …du har ju ingen bil nu .Fult av M. o strunta i o hämta hunden.Är han ihop med N.än.

  Reply
 • Nej inte så jättelångt men det är inte svårare att åka med tunnelbana eller ta taxi.
  Deras förhållande vill jag inte bry mig i men en sak är säker och det är att jag aldrig någonsin skulle stanna kvar med en människa som får mig att må dåligt!

  Reply
 • Han borde aldrig mer få träffa henne! Vilket jävla svin! Tänk bara på hur fantastiskt mycket du utvecklats till skillnad från honom. Han är ju lika omogen och pinsam som år 2011, medans du värmer upp för Will Sparks!!!!

  Reply
 • Kunde inte sagt det bättre själv! Precis vad jag oxå tänkt!

  Reply
 • Svarar mig själv här 😊
  Kom på att han givetvis är avundsjuk! Avundsjuk på att det går så bra för dig medan han själv inte är mer än en barnrumpa i sinnet.

  Reply
 • Det måste ju vara något sådant. Jag har jobbat som fan med mig själv och följt mina drömmar medan han har hamnat i dokusåpaträsket ännu en gång och tror att han kan förlita sig på ännu en säsong..

  Reply
 • Nä tror han är glad för din skull. Aldrig läst att han skrivit illa om dej. Han behöver några år att mogna till. En del killar mognar först vid 35 eller 40.

 • Ja och det sjuka är att han säger till mig att jag bör hitta mig själv. Alltså fooooor real!?

  Reply
 • Tips
  https://www.hundjuristen.se

  Reply
 • Jag förstår att du vill förebygga kommentarer som “sköt det privat”, men jisses vilket ansvar du tar. Du har skött situationen mellan dig och den personen så moget och värdigt. Det här är så sjukt upprörande, vad hade hänt om du inte råkat haft en så ansvarstagande vän där? Jag tycker verkligen att du har all rätt att skriva precis allt som kommer igenom ditt (imponerande och) ansvarstagande filter.

  Reply
 • Tack <3

  Reply
 • Bra Annica! Vi håller på dig. Djur ska man inte ha om man inte kan ta ansvar. PUSS!

  Reply
 • Nej det är ju ett annat liv man tar hand om.

  Reply
 • Men måste ni ha delad vårdnad då ? Jag förstår att M vill träffa Stitch men har man inte tid med sin hund så kanske man inte ska ha en heller. Rensa ut han ur ditt liv, ni har inte barn ihop, tack och lov. Så ut med han ur ditt liv. Vet inte hur det ser ut med papper och grejer, vem som står som ägare men sluta svara, sluta hör av dig, sluta ha kontakt, med M.
  Oavsarigt. Förstår att du reagerar, förstår att du är trött, inte ska en annan person som inte ens är ens vän eller pojkvän längre, få påverka en så hårt. SLäng ut han ur ditt liv. Vill han ha hund får han skaffa det med N. 🙂
  Kram

  Reply
 • Håller med dig, tur de inte fick några barn . Han kommer säkert att skylla på att allt är ett missförstånd, hoppas att A inte köper det, för kan han inte hålla reda på vilka dagar eller helger som han ska vara hundvakt, som faktiskt är som ett barn också, så lär det inte ha funkat att träffa sitt barn heller . !

  Reply
 • Gud då vet jag inte vad jag hade gjort. Fy fan vilken hemsk situation!

  Reply
 • Nej jag vill inte ha det alls längre, inte efter detta. Han har bevisat vad han är för människa och jag ber till gudarna att han en dag växer upp!

  Reply
 • Hej Annica skaffa dig en bra dagmatte och be den slemproppen dra nånstans skitpinsam är han

  Reply
 • Jag har en samt mina vänner och kommer endast lita på dom framöver!

  Reply
 • M kommer alltid att vara en egoistisk player.
  Omogen är bara förnamnet.
  Radera honom ur ditt liv.

  Reply
 • Han är raderad! 😉

  Reply
 • Livet är långt. Han hinner mogna till. Du har dina vänner och hundvakten. Sedan får han sköta sitt liv som han vill. Kanske en fas han behöver gå igenom.

  Reply
 • Efter vad man sett av honom på bb/ph verkar han fortfarande vara fruktansvärt omogen och oskön. Borde inte ha varken hund eller tjej för han förtjänar det inte med tanke på hur han beter sig

  Reply
 • I know, det är trist att se att han inte kommer att ändras. Men man kan ju inte göra det om man inte är medveten om sina fel.

  Reply
 • Usch vad hemskt att han inte ens verkar ha dåligt samvete 🙁 Hur kan han inte velat umgås med stitch i helgen? Saknar han inte henne när han är ifrån henne? Hur kan han bara strunta i henne en hel helg…? 🙁 Skönt att du iallafall har så fina vänner som har tagit hand om henne <3

  Reply
 • Jag vet, det är helt jäkla sjukt!
  Nej men han bryr sig inte och inser inte att han gjort fel…

  Reply
 • Nej så där kan man inte betee sig om man har delad vårdad om en hund.
  Väldigt oansvarigt.
  Ett stort guldhjärta 💛 till din underbara och fina fina vän Pisha som tog hand om lilla Stitch.
  Svårt o lita på ”en viss person” och det är tråkigt i sig eftersom ni skaffade henne tillsammans.
  Vill han inte ha det ansvaret så får han vara ärlig och säga det istället!

  Reply
 • Väldigt! Men han har visat vad han är för människa, ännu en gång.
  Han kommer aldrig ha med henne att göra igen, tacka gud för det!

  Reply
 • Har för mig att du tidigare sagt att du hade ensam vårdnad om Stitch .. så antar att han fått en chans till innan..nu är de nog med chanser kan jag tycka.
  Han borde inte få ha hunden mer om han inte ens kan hämta henne när ni bestämt.
  Håller med de som skrivit innan, han verkar väldigt omogen fortfarande. Han behöver växa upp innan han kan ta ansvar för nåt.
  Radera han både från ditt och Stitch liv.
  Stå på dig Annica ♥️

  Reply
 • Ja jag gav han en chans till, vilket var jävligt dumt!
  Han är det och inser inte att han gör fel och det är tragiskt att se.

  Reply
 • Fattar att du flippar. Jag hade flippat likadant. Du har skött allting så otroligt moget samtidigt som du battlat en jobbig tid i ditt liv och sprungit i motvind och uppförsbacke för att vara där du är idag. Du förtjänar bara bra människor i ditt liv. Stitch är din hund <3

  Reply
 • Tack snälla Julia!

  Reply
 • Hej!
  vill bara säga att du ska vara väldigt stolt över dig själv att du tog dig ut från det förhållandet! När jag såg bb trodde jag inte det skulle hända, men jag tänker att du har utvecklats så mycket och såg ditt värde. Det är ju utvecklas man vill göra i livet..det är tråkigt för dom som står på samma ställe..

  Reply
 • Jag med! Hur kunde jag vara så blind!?

  Reply
 • Jo men ni var ju så kära och nog har ni haft kul ihop. Jag tyckte jättemycket om att ni var ett par. För visst skärpte han till sig. Så kom ihåg det roliga. Och du har ju hela livet framför dej.

  Reply
 • Knipsa av snoppen på honom som straff, känner jag 🙂 Skit ska skit ha.

  Reply
 • Hahahaha!

  Reply
 • Nog för att han är oansvarig och har gjort bort sig men föreställ dig nu att en man skriver så om sin extjej. ”Knipsa av henne tuttarna som staff”…hallå…tänk på vad du skriver?

  Reply
 • Var glad över att du slipper den där lilla pojken,det är ngt som är riktigt skevt hos personer som beter sig som han gör..riktigt oskön snubbe.Man brukar väl aldrig bli glad när det tar slut mellan par…men när det gäller er så tänkte jag..ÄNTLIGEN har hon fattat vad det är för en looser den där M!Du gör det så jädrans bra själv Annica och du förtjänar det bästa!

  Reply
 • Stackars Stitch! Hur kan man ens göra så mot sin hund?? Hoppas han någon gång växer upp och förstår hur man behandlar andra levande varelser. Du är fantastisk Annica, fortsätt att inspirera och att vara du ❤️

  Reply
 • Men fyyyy! Har ju själv hund så kan bara tänka mig denna situation… har du pratat med honom om detta?? Skällt ut han rejält? Vad va hans svar är jag nyfiken på.. & kunde inte hans tjej ställa upp? Du är ju världens bästa matte! Kram

  Reply