Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:14 | February 8, 2019

På turne med Will Sparks


God morgon!
Jag är inte alls lika sliten som förra helgen men det tar på krafterna att DJa. Igår åkte vi från Stockholm runt 15, Xenia fick köra medan jag och Samin jobbade och efter ca 1,5 stannade vi för toabesök och eftersom det var vid en McDonalds så ville dom käka burgare medan jag fick äta min kycklingsallad… 😀

Därifrån skulle jag köra och jag bad de andra om navigation och där sket det sig.  Vi tog fel väg och hamnade typ en timma efter vårt schema så sista sträckan var det stressigt. Jag var tvungen att synka Rekordbox och USB-stickorna så Samin fick köra, Xenia hoppade sen till mig i baksätet så jag fick hjälpa henne med sminket och dubbelkolla så allt var klart för kvällen.
Vi höll tillräckligt hög hastighet för att komma fram 45min innan jag skulle kliva på så det var bara att checka in på Quality Hotell Grand här i Borås, byta om, plocka med sig USB och lurar och sticka till klubben.

Det är så gulligt att bli bemött med en flaska bubbel när man kommer fram till hotellrummet, det gör verkligen det där lilla extra. Så jag öppnade den, tog ett glas och skålade med mig själv och sedan stack vi ner till klubben. För er som frågat kring mig och alkohol, jag vill bara förtydliga att jag dricker sällan alkohol. Under 2018 kunde jag räkna på två händer hur många gånger jag druckit och när jag väl gör det så är det typ ett glas bubbel eller en drink typ. 🙂
I alla fall, precis när jag pluggat in mina saker i spelarna och tryckt igång dom så släpptes folk in så det var verkligen på håret men så fort jag var på plats kunde jag andas ut och komma in i spelandet. 🙂

Vi är väldigt dåliga på att ta bilder har jag insett under tiden jag spelar, vi filmar ju bara men ikväll så ska vi ta med en liten kamera med blixt som förhoppningsvis kan fånga lite bilder. 😉
Jag skulle spela i ca 2h men det blev 2,5 med tanke på att alla stora DJs alltid vill vara sådär standardsen men det var helt lugnt, jag tycker ju att det är så himla roligt. Däremot höll jag på att kissa på mig, Samin kom och jag sa till honom att nu får du hämta lilla Willypojken för jag kommer att kissa ner mig. 20 min senare knackar någon mig på axeln och säger “wow you did a really good job, thank you for warming up for me” och då var det Will Sparks och det kändes så kul att få beröm från en sådan stor DJ. 😀

Efter Xenia är väldigt morgontrött fick jag gå ner själv och äta frukost och eftersom jag går på kostschema fem av sju dagar i veckan så är den här dagen och morgondagen då jag får äta lite som jag känner och imorse kunde jag inte motstå havrekuddarna eller leverpastejsmackorna. 😀

Kollade ut genom fönstret och såg att vi fått en p-bot. Vilket härlig start på dagen va!? Ska man se det från den ljusa sidan så är det ju inte lika farligt att parkera fel här som i Stockholm.
Nu ska jag hoppa in i duschen, kolla allt med mäklaren då min lägenhet åker ut till försäljning idag. OMG! Sedan åker vi vidare till Karlstad där det kommer att bli rejält jäkla drag! 😀


2 kommentarer2 kommentarer om “På turne med Will Sparks”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här