Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:04 | February 7, 2019

Dags för tourlife


Nu åker vi mot Borås, nu börjar tourlife och det ska bli så roligt! Jag, Xenia och Samin tar bilen så det kommer bli en rolig roadtrip. Så idag till på söndag kommer ni får en del spontana mobiluppdateringar här på bloggen men hoppas att ni uppskattar det ändå.
Ni kan även följa mig på Instastory @annica. 🙌🏻


2 kommentarer2 kommentarer om “Dags för tourlife”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tänk att Hanna som vann big brother blivit mamma igen. Till en liten flicka. Så glad för hennes skull. Älskade verkligen att kolla på big brother . Såg varenda avsnitt. Var ju så mycket som hände. Så var tvungen och följa och se alla avsnitt.

    Reply
  • Coolt! Slit inte ut dig bara, sömnen är viktig men du verkar ta hand om dig och jag tycker det är så himla starkt av dig att inte dricka. Nog lätt att ta en god drink eller ett glas bubbel innan för att “lugna ner nerverna eller bara komma in i party-mode”. Go girl! Hoppas spelningen går bra och att du har roligt!♥

    Reply