Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:12 | February 6, 2019

Boka hembesök!


Gooood morning!
Igår när jag skulle sova kom jag på tusen saker att göra så tankarna bara flög runt i mitt huvud men sedan när jag fick ner det i min anteckningar var det lite lättare att släppa det. Men sedan kom andra tankar upp och jag kände att jag behövde dra på en podcast för att min hjärna skulle sluta jobba och bara lyssna på podden. Jag lyssnade på Alice & Biancas avsnitt som handlar om att Bianca är singel. Wow wow wow vad jag känner igen mig i det avsnittet. När man är nybliven singel och det enda man vill är att vara ute och festa, det är som att en helt ny värld öppnar sig och det är bara att ta för sig utan att tänka efter en eller två gånger. 😉
När man separerar från sin partner är de flesta ledsna över hela situationen och det är okej at gråta ut, vara ledsen, ta sig tiden att bearbeta det. Men jag kan säga såhär, när man gjort det och är redo att gå vidare då kommer man ifrågasätta sig själv och bara “hur kunde jag lägga så mycket tid på att vara ledsen när det här är lajvet!?” haha. Tro mig, singellivet knäcker just nu and I löööööv it!

Igår hade jag min frisör hos mig och det var helt magiskt att jag fick bli fixad hemma. Jag har tänkt mycket på det här men varför finns det inget “Boka Direkt” med hembesök. Man kan enkelt boka in sig hos en frisör, nageltid, massage, PT, what ever men varför finns det ingen sådan sida där man kan boka det här och att dom kommer hem till en!?
Idag är vi alla så himla stressade och gör nästan vad som för att få lite tid över till att hänga med barnen, kunna umgås med vänner eller bara få tid över till att vila. Och istället för att ta sig iväg till gymmet, träna och sedan åka hem som då tar typ 2h så hade det vart riktigt nice om en PT kom hem till en, man tränade och sedan åkte PTn iväg då slipper man spendera tid på att sitta i trafiken, byta om där, åka därifrån och det sparar fasen mycket tid alltså! Samma sak när det kommer till massage, nagel- och hårfix, transporttiden och väntetiden försvinner och vips har man kunnat utnyttja den till saker man vill göra.

Självklart kan inte alla göra det här eftersom många behöver en bra arbetsstation, som tex frisörer med höj- och sänkbara stolar mm men många andra typer av tjänster där det är enkelt att packa ihop sina saker och dra hem till någon. Detta bör någon snappa upp nu (om det nu inte är så att det redan finns) för att jag tror verkligen på att det här är något många fler kommer att använda sig av framöver. För det dyrbaraste vi har är tid och den går inte att få tillbaka så därför vill man ju utnyttja den till bästa möjliga!


1 kommentarerEn kommentar om “Boka hembesök!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Frisör är nog svårt som du säger, samma med PT – Sjukt tungt att släpa med sig diverse vikter, rep och maskiner hem till varje klient och de behöver väl ”space” också.
    Men massage, kiropraktor, naglar, makeup och hudvård vet jag flera fristående som gör hembesök då dom jobbar just mobilt! Det har nog bara inte nått ”boka direkt” websites men tjänsten finns det gott om 😃 Jag har själv hemma-massage varannan månad och har fått naglarna gjorda hemma inför en bröllopsfest. Det är superskönt att slippa åka någonstans!

    Reply