Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:33 | February 5, 2019

Mitt drömschema!


Oj vad svårt det blev nu det här med podd och Youtube, jeeezuz. Jag kan ju liksom inte köra blogg, podd, Youtube och musik för det kommer jag aldrig att ha tid med. Eller?
Jag satt och tänkte lite då jag märkt att många av er saknat min kanal att jag borde kunna starta upp den igen men att jag inte har några krav på när och hur ofta jag ska uppdatera den. Det kommer när det kommer. Sedan ett poddavsnitt en gång i veckan där jag och Xenia snackar tar max 2h med att rodda ordning, snacka och åka från studion. Jag började genast tänka ett schema i mitt huvud och hur jag skulle kunna kompensera med allt.
MITT DRÖMSCHEMA HADE KUNNAT SE UT SÅHÄR:

Måndag: Blogga, släppa ett poddavsnitt, träna.
Tisdag: Blogga, producera musik
Onsdag: Blogga, spela in poddavsnitt, träna
Torsdag: Blogga, producera musik, träna
Fredag: Blogga, giga (DJa)
Lördag: Producera musik, vara ledig från sociala medier
Söndag: Producera musik, släppa ett Youtubeklipp om jag har något
Så till att börja med fortsätter jag som vanligt med mina rutiner för det fungerar ju hur bra som helst nu, jag känner verkligen att jag har en bra balans och koll på allt. Sedan att få in poddinspelning bör ju inte vara några problem. Vi behöver egentligen inte ens sitta i en studio utan man kan spela in hemma och sedan skicka in det till en klippare. Då sparar man mycket tid genom att slippa åka till och från en studio.
Sedan om något roligt händer, som tex idag när min frisör är hemma hos mig för att fixa mitt hår, det hade ju kanske vart roligt att filma och lägga ut. Eller turnén med Will Sparks torsdag- lördag och slänga ihop till ett klipp. Filma bara när det händer något speciellt och se om folk vill se mer från min kanal.
Men! Då skulle jag själv inte klippa utan det är så mycket mer värt att lämna över till någon som klipper ner det rejält och bara får fram det bästa, gör alla effekter som krävs så kan jag bara trycka publicera när det är klart. Xenia är ju här nu så vi kan snacka men är det något som jag har vart noga med så är det att inte jobba med mina vänner. Fine att köra en podcast tillsammans för det är så viktigt med bra samspel och att man känner varandra. Men jag skulle aldrig någonsin aktivt jobba med mina vänner med typ en Youtubekanal, ha någon som jobbar för mig eller starta ett företag tillsammans för det förstör bara relationen. Been there, Done that!


1 kommentarerEn kommentar om “Mitt drömschema!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag håller med, det är rätt risky att jobba med sina vänner, så helst ska man väl undvika det.
    Men det låter som den ultimata schemat för dig, hoppas att dina drömmar går i uppfyllelse.
    Det är rätt imponerande hur du ( och alla andra influencers) får det att gå så bra på bloggen att ni kan leva på den och därmed skapa underbara möjligheter att modelera er egna vardag. Ta vara på det och lev livet som du själv vill leva det fina Annica. 🙂

    Reply