Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:11 | February 5, 2019

Hur du får fina tånaglar!


Här kommer ett inlägg som många är känsliga för, nämligen fötter. Jag är heller inget fan av fötter men det är inte så att jag får kväljningar av att se ett par men är dom ofräscha så vill jag ju såklart att dom hålls långt ifrån mig helst i ett par strumpor. 😉
Jag visar bara ena foten för att jag smällde av stortån på den andra för typ tre veckor sedan och när man tappat en tånagel så ser det ju inte sådär jätteroligt ut haha!
Men jag ska bara visa er i det här inlägget hur enkelt det är att fixa fötterna fina. Det här kan man göra direkt efter duschen så när du duschat klart se till att fila fötterna och smörja in dom. Sedan när cremen sjunkit in kan du ta tag i naglarna. 😉

1) Jag börjar med nagelbandspeelingen från Depend och låter den sitta på i typ 2-5min.
2) Sedan tar jag en orangepinne och skrapar försiktigt bort nagelbandsresterna som tagit sig ut på nageln. Det lossnar superlätt efter man kört med peelingen och ni kan se resterna som ligger runtom på den högra bilden. I know, inte så fräscht men det blir ju det när man tvättat bort det. 😉
3) Sedan tar jag en nagelborste och borstar rent mina naglar under rinnande vatten och det här lilla gör så jäkla mycket! Helt plötsligt har du superfräscha tånaglar som är redo att lackas. 🙂

Det här lacket älskar jag! Det är en sjukt snygg mörkblå variant från 7 day och jag använde mig såklart av 7 day-kitet när jag lackade med den här färgen. Och efter lackningen smorde jag in med oljan samt cremen som finns i 3-step action-kitet.


2 kommentarer2 kommentarer om “Hur du får fina tånaglar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag vårdar naglar på både händer och tår. Har man inte de snyggaste av fötter blir allt lite bättre av att man målar naglarna i alla fall.
    Detta blå lack föll mig i smaken. Orkar du återkoppla om vad det heter?

    Reply
  • Vad fräscht. Tänk att jag gillar mina fötter. Tycker det är så snyggt med lack på. Men blir mest rött eller rosa.

    Reply