Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:55 | February 4, 2019

Såhär får du ordning och reda


Precis hemkommen från ett PT-pass och en lägenhetsvisning på Odenplan. Fick dock panik i den lägenheten för att det var en hel del att renovera. Jag lovade mig själv att inte skaffa en lägenhet som jag behövde renovera igen men sedan kommer ju ändå tankarna att man vill sätta sin egna prägel på hemmet plus att man tjänar ganska bra när man säljer. Men jag kände nu att det är nog inte värt det alltså om jag inte ser potentialen såklart, vilket jag inte gjorde här. Så den klickades bort som sparad på Hemnet och jag kikar vidare. 🙂
I fredags hann jag ut till eventet i Rosendals trädgård, hur mysigt som helst men det var svårt att ta sig dit på snökaoset och ännu svårare att ta sig därifrån. Men det var ett event med Tradera som jag inledde ett samarbete med. Vi hade en supertrevlig middag och blev till och med överraskade med en gospelkör som kom och sjöng och det var så härligt. Det är något speciellt med gospelkörer, dom ger en så mycket härlig energi. 😀
Sedan jag började jobba med Tradera så har jag blivit bättre på att sälja av mig saker jag inte använder. Och i helgen när vi var hemma hos Beatrice hjälpte jag och Xenia henne att städa och organisera i hennes arbetsrum. Det som jag alltid tänker på för att det ska vara ordning och reda det är att typ allt i mitt hem har en funktion. Det är inte ofta jag köper saker som jag vill ha bara för att det är fint utan ska jag köpa något så ska det finnas en klar och tydlig plats för den och den ska fylla en funktion. Och saker som jag inte använt på mer än en månad eller två det säljer jag nu av mig.
Jag sa även det till henne som har barn med massor av leksaker. Vill hon bli av med en del så plocka bort lite i taget och se om barnen saknar det. Säger dom inget då kan man sälja av sig det efter ett tag men frågar dom efter just den prylen så betyder den säkert lite extra och då kan man spara den. Så kan man även göra själv. Rensa bland dina kläder och lägg i en säck. Ställ undan den ett tag och känn efter om det är något i den säcken du vill ha kvar, kommer du knappt ihåg vad du lagt där ja då är det bara att sälja av sig allt eller skänka. Det är ett smart sätt att tänka på om man vill få ordning och reda i hemmet. 😉


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här