Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:50 | January 31, 2019

Ny period i livet, ska något in ska något ut!


9:30 kom mäklaren och fotografen imorse för att ta bilderna som ska slängas ut på Hemnet. Jag känner mig inte så jättestressad över situationen men det är ändå lite läskigt att lägga ut lägenheten till försäljning utan vetskap om jag själv kommer att hitta något i tid. Min älskade älskade älskade Xenia har ju erbjudit sig att jag får bo där om jag inte hunnit hitta något i tid, det hade ju var något haha. Vi har ju bott tillsammans många gånger under resor och trots att vi är så olika så anpassar vi oss väldigt bra runt varandra men förhoppningsvis kommer allt att lösa sig så om jag får lägenheten såld så hinner jag själv hitta något bra så allt går väldigt smidigt.

Men medan dom fotade av så gick jag över till Xenia för att hjälpa henne fota av bilen. Det känns som att alla i vårt kompisgäng har en period där vi vill förnya oss. Jag, Daniel, Ellen och Niclas letar nya boenden. Jag lämnar ifrån mig bilen imorgon eftersom när jag flyttar så blir det närmare stan och nu ska även Xenia sälja sin bil. Hennes orsak var att hon inte ville agera flyttgubbe när alla vi andra flyttar haha. Nej men att ha bil när man bor innanför tullarna är egentligen onödigt. Det är smidig kommunikation och bil skapar ibland en onödig stress och kostar otroligt mycket.

Fat- Länk! // Vas- Länk!


Allt det här började efter att jag pratade med BachelorNiclas (Ellens kille) då han är väldigt insatt när det kommer till ekonomi. Jag fick mig en rejäl tankeställare och typ som en spark i baken att ta tag i saker som jag funderat lite på och nu plötsligt händer det. Jag har verkligen märkt av att jag kastat pengar omkring mig och sedan när jag kollat på kontot har jag fått en chock för jag inte vetat vad jag lagt allt på. Nu är jag mer noggrann, har faktiskt vart duktig och åkt kommunalt (skulle dock aldrig göra det under rusningstrafik). Lagar mat hemma och det är ju också eftersom jag går på kostschema. Säljer av mig saker jag inte använder eller behöver och tänker igenom mina köp mer noggrant än tidigare. Och är det så att jag verkligen vill köpa något så säljer jag av mig något annat för att kompensera litegrann.

Överkast- Länk! // Kudde- Länk!

Vas/ Skål- Länk!

Jag gjorde ju mig av med typ alla mina märkesväskor eftersom jag inte använde dom och lade pengarna på ett DJ-kontroller. Det var ju typ den bästa investeringen på länge med tanke på att jag nu har en hel del spelningar. Och på tal om spelningar, fick ett sms igår att jag blivit bokad till Enköping redan nu imorgon. Så jag kommer att åka dit och spela på Cinema och med mig tar jag Xenia och Beatrice. Det kommer att bli ett roligt dygn och ni som bor i Enköping bör komma dit för det kommer att bli galet! 😀


10 kommentarer10 kommentarer om “Ny period i livet, ska något in ska något ut!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Om du lägger ut lägenheten som kommande istället för skarpt, så ser du hur intresset är, och får därmed en uppfattning om det är läge att sälja nu eller om det är bättre att avvakta.

  Reply
 • Min mäklare han tänkt på allt sådant 😉

  Reply
 • Så bra 😊

  Reply
 • Men varför sälja innan du har annat boende varför så bråttom?

  Reply
 • För köper jag innan och kanske inte får min såld måste jag betala två lägenheter och det blir väldigt dyrt. Kan ju bli bankrutt 😀

  Reply
 • Hur stor är din lägenhet o vad kommer deb ha för utgångspris?😍 så fin! Letar nämligen hehe

  Reply
 • Din lägenhet är mycket smakfullt renoverad och bra planerad så jag tror absolut att du får den såld utan problem.

  Reply
 • Varför vill du flytta? Precis när du fixat klart och gjort så fint hos dig?

  Reply
 • Var har du köpt dina soffbord? Så fina!!!

  Reply
 • Vad jobbar xenia med? 😊

  Reply