Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:27 | January 30, 2019

Inför lägenhetsfotografering


Jävlar säger jag bara vad tiden flugit iväg idag. Min pappa kom till Sthlm idag på lite jobb så jag mötte upp honom för en fika och vi satt och pratade i över två timmar och det var så mysigt. Efter det åkte jag till Sleepo för att hämta lite inredning som kunde göra mitt hem lite roligare eftersom den ska fotas imorgon. Jag kan inte fatta att jag som sa att jag skulle bo här till den dagen jag flyttar ihop med någon nu bestämt mig för att flytta, det är lite läskigt eftersom jag älskar den här lägenheten men jag behöver mer yta eftersom jag jobbar hemifrån.
Men å andra sidan, marknaden är ju som den är så jag kanske inte ens får den såld vi får se. Det går ju liksom inte nöd på mig om man säger så men det hade vart skönt om allt bara gick så smidigt som möjligt.

När jag fått upp allt hemma så kändes det som att det fattades lite grejer så jag åkte tillbaka till Sleepo och fick låna med mig lite mer saker, stack sedan och handlade blommor och det sved i plånboken när jag skulle betala. Men de där tusenlapparna kanske är avgörande om rätt personer kommer på visning eller inte det vet man inte. 😉

Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering idag på alla mina kanaler. Jag skulle även sätta mig på eftermiddagen med allt men då fick jag förfrågan om spelning redan nu den här helgen vilket gjorde att jag var tvungen att rodda om lite så att jag kunde ta det. Det är i Enköping och jag har hört att det är en jäkligt nice klubb och jag tar verkligen alla chanser jag får. Även om det är så att det inte skulle vara mycket folk när jag gigar så blir jag en lärdom rikare så hur det än är så är det bara jag som vinner på det. 🙂
Hoppas att ni alla haft en jättefin dag. Och är det så att ni är lite sugna på sakerna som jag lånat så hittar ni dom såklart på Sleepos hemsida. 🙂
 


4 kommentarer4 kommentarer om “Inför lägenhetsfotografering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var i Enköping är det du ska spela? Cinema? Och fredag eller lördag? 🙂

  Reply
 • Fredag på Cinema! 😍

  Reply
 • Har du köpt ny lägenhet? Eller ska ni ta kort och lägga ut den innan du hittat och vad gör du om den säljs ? Längesen jag var inne och kika så kan ju missat något 😁

  Reply
 • Nej den här ska säljas innan jag köper. Det känns smartare istället för att stå med två lägenheter och bli bankrutt 😀

  Reply