Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:05 | January 30, 2019

Box n´ Kick

Innehåller adlinks

Linne- Länk // Tights- Länk // Boxningstillbehör- Länk!

Pratade precis med min pappa som kommer till Sthlm en sväng idag så vi ska luncha tillsammans. Eller jag får väl typ ta en kaffe medan han äter en mumsig lunch eftersom jag går på mitt kostschema.
Förövrigt går det hur bra som helst, jag får äta mycket mat och jag hinner liksom aldrig bli sugen på något annat. Jag äter frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, proteinshake efter träning och sedan middag så det finns liksom ingen tid till sötsug och nu när jag också är igång med träningen så har jag svårt för sötsaker. Direkt efter ett hårt pass är jag bara sugen på en proteinshake eller mat, tanken av sötsaker får mig illamående och det är skönt att det är så istället för tvärtom.
Jag väger mig varje morgon samma tid och skickar till min PT för att han ska ha koll på hur min kropp svarar och precis som han hade tänkt står jag helt stilla just nu, exakt på grammet, och det är för att min kropp använder sig av fett som energikälla vilket är jättebra! Nu har det ju bara gått tre dagar av mitt kostschema men jag går ju på det mån-fre och sedan lördag söndag äter jag vad jag vill fast med sunt förnuft och det känns hur bra som helst! 😀
Igår var jag och Xenia på WörkOut och körde Box n´Kick, boxning är verkligen så kul och skön kontrast till styrketräning. Man får upp flåset rejält, övre delen av kroppen får jobba extremt mycket och sedan känner man sig ju lite cool när man får slåss lite. Våld löser verkligen inga problem men på något sätt känns det skönt att veta hur man ska slå tillräckligt hårt för att knocka någon. 😀


3 kommentarer3 kommentarer om “Box n´ Kick”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Man lär sig tyvärr inte att knocka någon på ett sånt pass… Jag tränar ”riktig” boxning och vet att det krävs mer än man tror, med rätt rätt teknik. Men fysen är ju magisk! 👌🏻💥

  Reply
 • Jag fick för mig att du skrev för ett tag sen att du tränar för att det är kul och för att den snygga kroppen (jäkligt luddigt begrepp, beror ju helt på om man tycker vältränad är snygg, men du fattar kanske vad jag menar) =) Kom på köpet. Men nu är du ju på kosten iaf? Eller är det av andra anledningar än att förändra hur kroppen ser ut? Tycker dina träningsinlägg är SÅ roliga o inspirerande!

  Reply
 • Hej,
  Är så kul att läsa om sin kost och träning.
  Skulle du kunna lägga upp ditt träningsupplägg? Hur ser det ut ungefär?
  Vore också kul om du skrev med om kost och sånt.
  Din blogg är grym!

  Reply