Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:44 | January 25, 2019

Brunch med Sleepo


Men hey på er!
Det blev en väldigt lång brunch idag med Sleepo men så himla trevligt. Jag går sällan på event eftersom jag lätt blir stressad av det men jag gick dit med Ellen och Daniel, det var hemma hos en person så det var en väldigt avslappnad stämning. Sleepo hade inrett en del hemma hos henne och förutom att lägenheten var fantastisk och jag fick lite ångest över att jag inte kan köpa lika fint då jag inte har lika högt lånelöfte som krävs. Tänk vad stor skillnad det är på att ha två inkomster, tänk vilken fet lya jag vi hade kunnat köpa då. Alltså vi snackar en fet vindsvåning mitt i stan!
Sleepo är då en hemsida med fantastisk inredning och jag började jobba med dom för typ 1,5 år sedan om jag inte minns fel. Dom bjöd i alla fall in till en brunch för att visa sina vårnyheter och jag kan säga såhär till alla som, precis som jag, gick all in med grått… det försvinner. Jag som älskar gråa färger blev lite förskräckt när jag såg att det kommer mycket rosa, jag som inte alls är så rosa av mig. Gaaah!
Men det kommer även en hel del naturfärger och beiget och eftersom jag nu håller på och ska sälja min lägenhet och leta nytt kanske jag ska sälja min lägenhet och lämna kvar alla möbler och inredning haha! Men för att underlätta kommer jag nog sälja av mig en hel del till den dagen jag flyttar eftersom den här inredningen jag har nu passar så bra till min lägenhet och det kanske blir helt fel när jag väl flyttar in i en ny. Vi får se men beige är ingen färg som känns sådär jättejobbigt att byta till, så länge det är kalla toner är jag nöjd. 😉
Eventet var i alla fall supertrevligt och jag har ätit så mycket att jag nog håller mig mätt hela helgen haha. Men det är fredag och för mig innebär det numera lugna hemmakvällar. Jag ska ska gå igenom lite musik eftersom jag ska giga imorgon i Edsbyn, så jag ska göra lite research vad dom gillar för typ av musik där så det blir en lyckad kväll. Xenia ska med mig också så vilket som kommer det att bli kul men det viktigaste för mig är ju såklart att göra alla på klubben nöjda med kvällen så det är det jag ska göra under denna kväll.
Ni kan som alltid följa med mig på instastory, @annica. Det är så kul att vi bara blir fler och fler där och att ni är så många som dagligen skriver. Även om jag inte svarar på allt så ska ni veta att jag alltid går igenom ALLA DMs som jag får för det är ändå ni som ger mig svaren på om det jag gör är rätt eller fel. 🙂


11 kommentarer



11 kommentarer om “Brunch med Sleepo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mina färger i inredning är rosa vitt och grått. Men inte mina kläder. Har nästan ingen vas. Och måste göra om i bokhyllan. Böckerna ska vara kvar. Men sen ha mindre prylar och bara sånt jag tycker mycket om. Fan vad mycket snyggt det finns att köpa när det gäller inredning. Behöver nya kuddar med. Både i soffan och sovkuddar. Roligt när man hittar det man vill ha.

  Reply
 • Jag vet men det är dyrt… 😅

  Reply
 • Tycker inte det är så dyrt. För mej gäller det att hitta det jag verkligen vill ha. Finns inredning i alla prislägen.😉

  Reply
 • Men snälla, fick du ångest över att inte kunna köpa en “lika fin lägenhet” jisses, du har inte direkt tunt på kontot🙄

  Reply
 • Haha ja men vad fasen. Vem vill inte bo sådär?! 😍

  Reply
 • Precis . Alla vill ju bo som man trivs bäst. Men priserna stiger hela tiden. Men har man råd tycker jag man ska satsa på en lägenhet man vill ha.

  Reply
 • Guuuud! Har du länk till sänggaveln?? Sååå fin!

  Reply
 • Den kommer på sleepos hemsida inom kort 🙌🏻

  Reply
 • Ska du spela i Edsbyn av alla ställen?
  Antingen är du verkligen desperat efter jobb och/eller så betalade dom dig jävligt bra.
  Bonnigare håla får man leta efter. En liten by med typ bara Ica och Coop. Visste inte ens om att dom hade någon klubb/disco.
  Ska bli spännande och se vad du skriver efter kvällens spelning 🙂

  Reply
 • Men det är ju jättebra om hon kommer dit och livar upp stället. Så dom får ha kul och dansa hela natten.

  Reply
 • Hej!
  Jag förstår inte riktigt grejen när det gäller många influencers och inredningstrender. Personligen väljer jag det jag själv tycker är snyggt oavsett om det är trendigt just nu eller ej. Självklart påverkas jag också av trender till viss del men jag försöker att välja designklassiker framför hetaste trenden. Jag tycker ju då helt klart att gillar du grått så ska du köra på grått, även om rosa är “inne”. Du vill väl bo i det hem som är rätt för just DIG, inte rätt för Instagram/bloggen?
  Jag upplever att många influencers inreder sina hem utifrån rådande trend gällande färg och material. Nu har det t.ex. varit väldigt mycket 70-tal med sammet, mörka toner, mässing, stora möbler etc. Det känns ju helt klart mer rimligt på alla sätt och vis att köpa en fotölj/matta/soffa/lampa/whatever som man älskar oavsett trend och sedan har i många, många år än att byta ut hela inredningen vid en flytt för att det råkar vara fel färg eller stil. Helt sjukt enligt mig.
  Hur tänker du kring det här?
  Tack för en inspirerande blogg!

  Reply