Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:43 | January 24, 2019

Smoothie som håller dig mätt!


Hey guys!
Alltså vilken mysig morgon jag har haft det. Efter att Stitch löpte runt jul och nyår har hon blivit en helt annan hund, mycket lugnare, mammigare och vill alltid sitta i knät för det mesta, lyssnar mer och är mycket lättare att hantera. Många som har hundar upplever ju att dom blir annorlunda efter typ 1,5- 2 år och med Stitch har det vart en stor förändring, det är som en ny hund.
Imorse när mitt larm gick igång kröp hon fram under täcket och lade sig bredvid mig på kudden istället och vi mös under tiden jag gick igenom lite musik på telefonen. 🙂 Efter det klev jag upp och gjorde den godaste smoothien ever och receptet har jag snott från WörkOut:
1/2 banan
1 avokado
1 skopa chokladprotein
2-3dl mandelmjölk
Salt
Den här krämiga smoothien är brutalt god och man står sig länge på den också. Perfekt för er som har lite svårt för frukost på morgonen och kanske behöver ta med i en shaker. Den innehåller ca 430kcal om det är någon som behöver veta eller räkna, kör man med vatten istället hamnar man runt 400kcal.


8 kommentarer8 kommentarer om “Smoothie som håller dig mätt!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här