Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:21 | January 20, 2019

Body shots och att flörta


Igår spelade jag i Jönköping tillsammans med Beats & Treats och Roxy. Jag var så taggad på kvällen men tyvärr blev det inte så bra drag som vi tänkt. Man kan säga att man märkt vilka klubbar som marknadsfört eventet och inte… Jag älskar ju fest och allt som hör till. Har vart på de mest tråkiga till fester i världsklass så när jag klev av och Roxy på så snackade jag med brudarna som fixat med B&T och sa att vi måste dra igång festen.
Jag slet ner en ledpinne från väggen och vi körde limbo. Det här är ju inget som jag brukar vara med om på fester men det var ju bättre än inget. En person gick under, en till och en till och vips började det flockas folk runt limbotävlingen. Det blev en grej som lockade folk till dansgolvet.
Efter ett tag försvann det människor och jag skrek till vårt crew “vi måste ha en plan B… BODY SHOTS!” Jag haffade några killar som fick hjälpa mig att dra fram ett långt barbord som vi ställde mitt på dansgolvet. Jag knuffade upp en kille, hoppade själv upp på bordet för att få med mig alla på detta och det här kära vänner, det här gick hem! Vips var det kö av folk som både ville shotta och vara den att bli shottad från. Folk han inte ens ta sina shottar innan någon annan var där med munnen och det var så kul! Jag kände mig som typ 20 igen, lite wild and crazy. Det var som en stor hemmafest, alla dansade med alla och vi skrattade så himla mycket och innan klubben stängde tog vi ut isfaklor och det var ett härligt avslut på kvällen.
Jag har saknat lite att festa, pratade med mina vänner om det bara nu under veckan. För några år sedan hängde vi på Stureplan hela tiden, skillnaden då var ju att vi drack en hel del och blev ganska så slitna. Sedan ett år tillbaka kan jag ta ett glas, en shot eller vara helt nykter om jag vill och ha det fett kul ändå. Så just nu längtar jag lite efter värmen och våren för att komma ut på lite mer fest.
Sedan är det ju lite extra roligt att gå ut när man är singel för det är ju så härligt att flörta haha! Man träffar ofta riktigt sköna människor, det händer alltid så roliga saker i vårt kompisgäng och sedan är det ju så underbart att få dansa till bra musik!
Nu ska jag avsluta denna söndag med en middag hemma hos Daniel. Vi hörs imorgon!


6 kommentarer6 kommentarer om “Body shots och att flörta”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Håller med dig i att när man är singel ska man festa och dansa ofta, om man kör nykter utgång,så är man fräsch dagen efter….!Lite bus måste man ha i sitt liv.

  Reply
 • Ja vas fasen, det är ju hur kul som helst! 😀

  Reply
 • Hej! Jag undrar om du kommer starta med vloggar igen? Tycker att dina var så roliga att följa!! Du har säkert redan skrivit om detta men det har jag missat. Kram

  Reply
 • Jag kommer inte att vlogga mer för det gav mig mer ångest än glädje. Plus att allt kändes så…fejk. I så fall skulle jag haft en kameraman som gjorde allt för att så fort man själv är den som filmar så blir allt så uppstyrt. Jag gillar när det är in the moment. 🙂

  Reply
 • Du skrev för ett tag sen om att du hade träffat nån lite speciell, men det är över nu då eller? Bara nyfiken 😉

  Reply
 • Jag är inte redo för något seriöst…

  Reply