Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:02 | January 16, 2019

Depends lösfransar


Det känns som om jag bara snackar om fransar numera men det var ju så länge sedan som jag använde mascara såhär ofta och idag smackade jag till och med på mig mina lösfransar för Depend. Ni vet väl om att jag har gjort de perfekta fransarna för dom? De som gör det enkelt för vem som helst att sätta fast och få ett snyggt resultat eftersom det inte är hela fransrader som du sätter fast utan delar.
Förpackningen innehåller tre olika modeller där du jobbar med de bredaste ytterst, de mellersta just i mitten och singelfransarna närmst ögonvrån. Det är hur simpelt som helst och jag måste också slå ett slag för limmet som följer med i förpackningen. Det har jag alltid slängt innan till jag blev tillsagd att testa det. Well det fick jag äta upp för det är faktiskt väldigt bra, torkar snabbt och blir helt transparent. 😉
Pris: 69kr och finns att köpa online eller på Åhlens och Kicks.

De smala, mellan och breda.

Här sätter jag de bredaste ytterst och sedan de smalaste längst in, jag jobbar alltid utifrån och in.

Här kan ni se resultatet före och efter. Öh… mascaran som jag testade var inget att hänga i granen…


3 kommentarer3 kommentarer om “Depends lösfransar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ska köpa dom. Det har jag lätt för att sätta på lösogonfransar. Men måla eyeliner är svårt. Nu kom snön men det är kramsnö ganska mysigt.

    Reply
  • Ja eyeliner är lite tricky… 😀

    Reply
  • Ska springa och köpa dessa direkt idag 🙂 Du tipsade för rätt länge sedan om just singelfransar och jag blev besatt jag som aldrig lyckats med lösfransar eller att de irriterar mitt öga osv när jag väl får till dom snyggt. Men saknat just 2-3 stycken i rad som det finns på just den här ju 🙂 Går ju ännu fortare då, älskar älskar dina tips och speciellt budget saker. Följt din blogg i så många år nu och tröttnar aldrig pga bra variation

    Reply