Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:50 | January 15, 2019

Stegen för perfekt målade fransar!

Innehåller adlink


Jag hade ett möte imorgon kl 15 och sedan fick jag ett samtal att vi skulle köra idag istället så jag var tvungen att planera om lite. Men fick precis ett samtal att vi kör imorgon som planerat då en till person  ville vara med. Det handlar om en låt som jag gjort och hur vi ska ta nästa steg typ. Den här låten vill ju jag släppa till våren just för att den är så mycket vår och sommar över den. Den dagen ni hör den kommer ni verkligen känna det och jag kan knappt förstå att jag som började med musiken “på riktigt” för fem månader sedan har vart ute och gigat i tre månader och snart (förhoppningsvis) släpper en låt. Det är sjukt alltså för det går så förbaskat fort men sedan så har jag verkligen jobbat till mig ett bra nätverk för det om något är så viktigt inom den här branschen!
Men nu till lite mer skönhet, woop woop! Det är ett litet tips på hur du får dina ögon att öppnas upp lite mer och kännas större och det är bara att tänka på hur du målar dina fransar. Det här knepet lärde jag mig för många år sedan när jag var på ett event med Oriflame, man ska måla fransarna i den riktningen som dom växer. Det låter väldigt självklart men det är inte alla som gör det när dom målar. Vissa sågar in borsten i roten och drar rakt upp x antal gånger och sedan är de klara.
Genom att verkligen måla de yttersta fransarna ut mot öronen, mittenfransarna rakt upp och de närmast ögonvrån in mot näsroten så för ögat en större och piggare look. Sedan separeras fransarna mycket bättre också. 😉
Jag använde mig av den här mascaran- Klick!


9 kommentarer9 kommentarer om “Stegen för perfekt målade fransar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Blir jättespännande att få höra din låt när den kommer ut!! Har du haft detta intresse länge? Alltså ja menar har du lekt med musik, sjungit, spelat nåt instrument och hittat på melodier sedan du var liten eller är det ett nyväckt intresse?

  Reply
 • Alltså jag har sysslat med detta seriöst i 6 månader typ men när jag var liten spelade jag piano och cello. 😀

  Reply
 • Vad mascaran verkar bra. Gillar Elisabeth arden.

  Reply
 • Den är det! 😀

  Reply
 • Lyssnade precis på när du gästade podden I sanningens namn med Gabriella Bark och wow vilket samtal! Du är så inspirerande och jag kände så mycket igen mig i vad du sa om vikten av att hitta och älska sig själv efter ett uppbrott! Du är grym och jag ser verkligen upp till dig!

  Reply
 • Tack snälla Sofia! Ja man får en liten annan bild av mig där, jag är ändå rätt så klok 😉

  Reply
 • Gå in på min blogg https://fitnete.blogspot.com , där får du veta hur du kan beställa Fitne detox te helt gratis. Fitne detox te hjälper kroppen att på ett skonsamt och effektivt sätt spola ur kroppens system och slaggprodukter. Resultatet bli en märkbar viktnedgång och en piggare kropp.

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag har läst din blogg hur länge som helst! Jag kommer ihåg att du skrev för länge sedan om något pulver som du blandade i din frukost (?), det skulle iaf göra att man blir mer sugen. Vad var detta för något? Jag hittar det ingenstans!
  Tacksam för svar haha 😀 <3

  Reply
 • Macapulver 😀

  Reply