Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:58 | January 11, 2019

Styrkefest

Innehåller adlinks

Hoodie- Klick! // Tights- Klick! (slutsålda) // Skor- Klick! (samma modell, annan färg) // Dricka- Klick!

 
Post Malone är på i bakgrunden, jag sitter och jobbar men har svårt för att sitta skönt för jag har sådan träningsvärk från igår. Jag fick med mig Xenia till WörkOuts styrkefest där vi körde ett tyngre styrkepass för underkroppen och jag kände av direkt efter passet att det verkligen tog i baksidalår, rumpa och även en hel del i skulderbladen.
Att träna är roligt om man har hittat sin grej, gym är inte till för alla. Att lyfta skivstänger är inte heller för alla. Dans, klättring, tennis eller vad det nu kan vara är också träning. All aktivitet skulle jag säga utöver sin vardagsmotion är träning och tycker man att det är roligt kommer man bli det trogen och resultaten kommer som ett brev på posten! 😀
UPPVÄRMNING:
5min rörlighet
5min övningar som aktiverade sätesmusklerna
PASS:
Block 1)
6st tunga marklyft (jag körde 60kg)
5st/ben uppkliv på box med vik på motsatt arm (jag hade 12kg)
8st kettlebellswingar (jag hade 16kg)
-Detta gör man fem varv och eftersom det ska vara tungt så är det viktigt med lite vila mellan varje varv.
Block 2)
8st tunga goblet squats (jag hade 20kg)
6st/ ben utfall åt sidan (jag hade 12kg)
-Detta gjorde vi tre varv sedan var vi klara!

Detta är ej smygreklam för Clean dock är den nya smaken brutal! 😀


3 kommentarer3 kommentarer om “Styrkefest”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Drick vatten istället för ha den där burken i handen jämt .

  Reply
 • Haha jag tar en sådan innan ett pass om jag är trött eller på morgonen då jag inte har något kaffe 😀 Plus att den innehåller BCAA, D-vitamin, Magnesium och Zink så man får även i sig lite härliga vitaminer 😀
  Vattend dricker jag under passet!

  Reply
 • Hej ! Blir nyfiken på varför du nästan alltid tränar i så varma tjocka kläder stora hoodies osv. Blir det inte varmt när man svettas en massa ? 🙂

  Reply