Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:59 | January 11, 2019

Nagelbaren och hetsbantning


Igår åkte jag och Daniel in till Kicks i Gallerian där Depend har ni nagelbar. Visste ni att en pedikyr kostar endast 300kr där!? 300kr, en timma, snygga naglar! Och igår var jag sugen på en neonfärg, det kommer ju allt mer och mer, neongul, neongrön, neonrosa, neon….neon. 😀
Men för mig blev det orange, det är lite av en favoritfärg när det kommer till nagellack som inte är svart. Jag brukar för det mesta köra svart men andra färger som jag gillar på naglarna är blå i olika nyanser, knallgul, knallorange, mörkgrön och en kall röd nyans i något mörkare nyans. 🙂
På nagelbaren så har dom fått ett paraffinbad som är en växande trend när det kommer till nagelbehandlingar. Man stoppar ner handen i ett bad som är som flytande stearin blandat med oljor och det ska öppna upp porerna, kapsla in värme och fukt i huden. Daniel testade på detta och man stoppar ner handen och lyfter upp till det torkat till och så gör man fem gånger. Händerna ser nästan ut att ha vart med i House of Wax när dom är redo att packas in i en plastpåse och en varm stor grytvante ser det nästan ut som och så ska man sitta i några minuter.
Detta är något man kan lägga till i sin manikyr och det här är ganska dyrt att göra på olika salonger men på nagelbaren kostar det bara 150 spänn, som hittat om man vill ha mjuka och återfuktande händer. 😀 Jag hann inte testa detta den här gången men nästa gång är det något jag lägger till i min manikyr, speciellt nu när händerna skriker efter fukt då det är så förbaskat kallt!

Efter manikyren hann vi förbi Vigårda för en räksallad och halloumi på sidan om. Under våren är det som flest människor börjar träna och försöka att komma i form till sommaren och det här är inget som vi kommer att komma ifrån, det bara är så. Jag själv försöker att ha ett lite sundare tankesätt att försöka att hålla mig hälsosam året om för en jämnare balans och för att inte stressa kroppen genom hetsträning och svält.
Jag testade kostschema förra året och det slutade inte så bra för mig då mitt psyke var helt ur balans så jag mådde inte alls bra av att pressa mig själv till ett sexpack. Nu strävar jag efter att ha mer balans i livet, träna tre gånger i veckan och äta lite som jag vill. Är jag sugen på godis, ja då köper jag godis men jag försöker att inte göra det flera gånger i veckan. Är jag hungrig ja då äter jag mat istället för att sticka in på närmsta 7 eleven och trycka i mig en proteinbar.
Igår efter manikyren så var jag så sugen på något fräscht och lätt eftersom jag skulle träna timman senare och då satt en räksallad perfekt!
Till alla er som tänker “jag ska komma i form till sommaren”, man får absolut ha det som mål men försök att hålla det på en balanserad, bra och hälsosam nivå. Om ni ska vara i mål till maj juni kan det vara en smart ide att börja redan nu så kroppen hinner med i svängarna för att hetsträna/ banta under en två månader kommer inte vara hållbart och ingen mår bra av det. 🙂


6 kommentarer6 kommentarer om “Nagelbaren och hetsbantning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul med nagelbar men jag är absolut anal med att ingen får fila mina naglar så det går bort. Tur att jag är ganska bra på att lacka dem själv också, hehe..

  Reply
 • Men det är plus ute men jag fryser. Så skönt att komma hem och slänga sig i soffan. Vi går ju mot våren härligt. 😊

  Reply
 • Sååå fina är ni<3 Ha en go helg fina.

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag har följt dig sen big brother-tiden och din utveckling har verkligen varit fantastisk att se!
  Jag har en fråga och den har inte precis med inlägget att göra men vore intressant att höra hur du ser på miljön, vi får allt fler rapporter om att vi måste förändra vår livsstil annars kommer jorden i princip gå under. Hur tänker du? Jag vet att du flyger en hel del och konsumerar en hel del, vore intressant att höra dina tankar.

  Reply
 • Annica du har alltid så snygga träningsbyxor! Typ dem på filmen som du la ut med Pischa igår! Jag behöver tips på bra träningsbrallor som inte är genomskinliga och som är lite kompression! Har du något bra tips?? 💃🏼💃🏼

  Reply
 • Dina naglar blev snygga!

  Reply