Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:57 | January 7, 2019

När man tappat gnistan

Innehåller adlink

Set i sammet- Klick!

7:30 gick alarmet igång, jag kokade min gröt, drack två koppar te för jag har fortfarande lite ont i halsen och sedan tog jag en morgonpromenad med Stitch. Sedan satte jag mig för lite makeup och hår eftersom det är ett lunchevent med Mandelmanns idag och sedan Cancergalan ikväll, då är det bara att smacka på ett par lösfrallor.
Jag fick precis ett samtal av mäklaren som vi träffade igår och han ville höra hur mina tankar gick och jag är såklart jätteintresserad av lägenheten men jag måste också ha is i magen och inte göra något förhastat. Visst, är det något man ska investera i så är det ju ett bra boende men jag vill heller inte känna att alla mina pengar går åt det, jag vill ju kunna leva lite också så vi får se hur jag väljer att göra efter jag bollat allt med bank och revisor. Plus att jag behöver någon mäklare asap som kan ta sig an min lägenhet och förbereda allt inför försäljning. Min älskade lägenhet, min borg.
Men jag hade svårt att somna igår för den cirkulerade i mina tankar hela tiden, jag har mentalt flyttat in i lägenheten. Såg mig själv pilla på i “min” walk in closet och fota produkter i det marmorerade badrummet. Hur jag hade fått upp ett skrivbord med en iMac där jag kunde sitta med musiken och allt var bara så jäkla nice. Är det så att jag inte får den så kommer det såklart kännas trist men å andra sidan så blev det något som fick tillbaka det här drivet inom mig då det blev ett sådant tydligt mål. Jag känner mig taggad på att jobba, ser mycket fler lösningar i alla tidigare problem och inget känns särskilt jobbigt.
Det är kanske det man behöver göra om man börjar tappa gnistan igen, sticka iväg på lite lägenhetsvisningar för att komma på banan igen. 😀


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här