Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:34 | January 7, 2019

Lunch med Mandelmanns

Nu har jag pratat med min revisor som alltid ger mig en sådan härlig boost, alla papper är skickade till banken och jag har pratat med en mäklare som kommer och fotar på torsdag. Även om det nu är så att jag inte får just den här lägenheten så är allt klart för ett nytt kapitel helt enkelt.
Även om det kommer dröja några månader till jag flyttar så är det en lite läskig känsla att jag en dag ska lämna min trygga punkt, min egna borg som jag byggt upp alldeles själv. Jag har ändå gjort det jävligt bra ändå! 🙏🏻
Jag har nästan löst allt som behövde lösas och det är så roligt för jag satt igår med en mind map där jag skrev upp allt jag behövde fixa för att kunna ta mitt pick och pack och dra. Bara på några timmar under eftermiddagen har jag löst det och det är för att allt blev så himla tydligt när jag skrev ner det. Så känner ni er lost eller inte riktigt vet vart ni ska börja med saker och ting, gör så som man lärde sig i grundskolan och gör en mind map.
På mitt papper stod “Lägenhet” i mitten. Runtom skrev jag upp min inkomst, mina utgifter, sådant som tillkommer om jag köper just denna, vad som försvinner. För- och nackdelar. Varför jag behöver köpa samt vad jag behöver göra för att ta mig dit. Idag har jag redan hunnit kryssa över massor och det känns så mycket mer när man fysiskt får göra ett kryss över saker man gjort klart.
Jag ska snart iväg på Cancergalan men jag tänkte berätta lite om dagens lunch med Mandelmanns. Vi alla har väl sett det folkkära paret på TV och jag måste säga att dom var mycket härligare IRL. Hur är det ens möjligt kanske ni tänker men det kändes nästan som att man kände dom för att dom var så öppna, mottagliga och varma.
Vi fick i alla fall laga lite mat som vi alla avnjöt tillsammans och ja, det är skillnad på mat och mat. Jag som köper hem för det mesta kan säga att det kan kasta sig i väggen för det är stor skillnad på det och mat som är närodlat.
En väldigt mysig lunch och så himla kul att få spendera den med massa härliga vänner som jag lärt känna i den här branschen. Det finns en hel del fula fiskar bland oss men jag är glad att jag fått chansen att lära känna de härliga och fina människorna!
Btw! Missa inte Mandelmanns gård som har premiär imorgon på TV4!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här