Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:39 | January 4, 2019

Syrabehandling hemma

Innehåller adlink


Åååååhhh…jag tror jag börjar bli förkyld. Igår innan jag lade mig hade jag lite ont i halsen och imorse när jag vaknade var det värre och jag hade tappat lite av rösten. Det kändes bra efter en kopp citronvatten och halstablett men nu såhär på eftermiddagen är det lite värre. Så jag kommer nog behöva ta den här helgen till att bara ta det lugnt och äta bra, få i mig mycket vatten och vila. Det lät ju ändå inte helt fel. 😉
Hörni jag går ju på ansiktsbehandling hos Skin Agency för att rengöra huden och se till att den alltid håller sig fin och fräsch. Sist jag var där köpte jag med mig ampuller från Mesoestetic som hjälper till att påskyndar den naturliga avfjällningsprocessen så att huden alltid är “ny” och inte har massa döda hudceller. Ampullerna motverkar även tilltäppta porer samt minskar fina linjer då dessa innehåller glykolsyra, vitamin E och F. Dessa passar alla hudtyper förutom atopiker (de som är extremt känsliga) och man kan använda dessa en gång i veckan för att hela tiden hålla huden så fin som möjligt.
De som jag verkligen gillar med dessa ampuller är att de lämnar en otroligt fin glow på huden, ni kan ju se på bilderna nedan och då har jag ingen makeup överhuvudtaget. Efterbilden är tagen några minuter efter och då håller sig huden verkligen så här glowig.
Jag tvättar först rent mitt ansikte och sedan lägger jag denna som ett serum, efter det lägger jag min hudcreme men på bilderna har jag inte lagt cremen än för att ni verkligen ska få se vilken fin glow man får. I en sådan här förpackning följer 10 ampuller med och man behöver inte köra varje vecka utan det kan även räcka med varannan. Perfekt att använda samma dag som tex ett event innan man lägger sin makeup för att ha en så bra bas som möjligt att lägga makeupen på. 😉
Det är inte alla som har tid eller råd att gå på ansiktsbehandling med jämna mellanrum och då kan jag verkligen tycka att den här produkten är ett perfekt komplement till sin vardagliga hudvård. Jag själv älskar resultatinriktad hudvård och syraprodukter och det här är en sådan produkt som pirrar och sticker lite i huden och det gör den när den håller på att penetrerar ner och skapar magi. 😉
Pris: 765kr här, Klick!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här