Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:04 | January 3, 2019

När ska man lägga sin concealer och hur?

Innehåller adlink


Sedan min concealer från Benefit tog slut så har jag kört på bareSkin från bareMinerals- Klick! Den är rejält täckande men den är otroligt lätt i konsistensen vilket gör det enkelt att få till det snyggt speciellt kring ögonområdet. Tar man en för tjock concealer runt ögonen så är det lätt hänt att det lägger sig i linjer, smular och ser lite kakigt ut.
Men när ska man lägga sin concealer och hur ska man applicera den? Jag har testat många olika varianter och appliceringstekniker, idag testade jag med en ny borste för att se hur den fungerade men den teknik som är mest överlägsen är ju när man applicerar concealern efter sin foundation och med fingertopparna. Det smälter in så otroligt mycket lättare och det blir en snyggare finish. Och varför jag lägger den efter min foundation är för att alla foundations täcker olika mycket att ibland är den så täckande att jag inte ens behöver gå in med en concealer.
Och lägger du den innan och sedan går över med en foundation som du kanske applicerar med en borste så är det inte ovanligt att den smetas ut under och du ändå får gå in och täcka lite extra. Jag är ju en person som inte alls gillar att se sminkad ut och även om det kanske verkar som jag använder mycket produkter så använder jag extremt lite av allt för att få det så naturligt som möjligt.
Btw, testade denna bas nu också från It- cosmetics och den här kommer jag definitivt testa ett tag nu framöver för satan vilket magiskt resultat. 😀

Före och efter concealer.

På med concealern.

Applicerade den med en liten borste.

Jämnade ut kanterna med foundationborsten för att allt skulle smälta ihop.

Resultatet.


2 kommentarer2 kommentarer om “När ska man lägga sin concealer och hur?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här