Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:59 | January 2, 2019

Mitt nyårsfirande! 2019, du är mer än välkommen!

Innehåller adlinks


Det här med att jag skulle ta januari off gick inte sådär jättebra… Men först och främst hallå och välkommen till ett nytt år. Hej 2019! Fy fasen vilket bra avslut på 2018, det kunde liksom inte bli bättre.
Min dag började med att jag fick sova ut, jag tog sedan hundarna på en promenad och efter det kom Xenia över en sväng. På kvällen åkte vi hem till Niclas och Ellen för lite alkoholfria Strawberry Mojitos, alkoholfritt bubbel och snacks. När klockan var 21 skulle vi vara på Mr French men några av oss är lite tidsoptimister så vi var fortfarande kvar i lägenheten men vi var nere på ca 10 minuter och satte oss direkt till bords.
Det blev lite canapeer, hummercoctail eller kalvfile till förrätt, fisk eller kött till huvudrätt och till efterrätt blev det en chokladmarquise. Precis när den hade åkt ner så var det bara 5min till tolvslaget, så vi alla tog på oss våra jackor och knatade ut i folkhavet, det var så smockat med människor utanför Mr French men det var väldigt mysigt och kärleksfullt. När vi hittat oss en plats att stå på frågade jag Xenia vad klockan var och hon tittade på mig och skrek “Gott nytt år!”. Klockan hade precis slagit 00:00, vi alla kramade om varandra och det var så fint ögonblick. Det här året har verkligen vart ett grymt kompisår för oss, vi har delat så fina och även tragiska stunder med varandra och verkligen stöttat varandra i vått och torrt.
Fyrverkerierna var magiska, det smällde på i över 10min och även fast att det är problematiskt med raketer för djuren så kunde jag inte låta bli att tycka att det var så vackert. Jag ringde min farmor på FaceTime, försökte även ringa resten av min familj men det var ju omöjligt att komma fram då massor av människor försöker att ringa samtidigt. Så när fyrverkerierna avtagit tog vi oss in och då började festen.
Vi dansade på i en timma kanske innan jag vågade säga till Niclas “jag är nog lite trött” och han svarar “Åh gud det är jag med”. Strax därefter kom Ellen och sa samma sak och vi alla bestämde oss för att avrunda kvällen. Det som är så himla bra i vårt gäng är att när någon vill hem så är ingen annan jobbig och försöker att tvinga kvar. Vi tvingar bara varandra att skicka ett sms så fort man kommer hem för att se så alla kommer hem säkert. Men denna kväll var alla på samma nivå och vi alla åkte hem samtidigt. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sedan lade jag mig ganska direkt, det var så skönt att komma hem ganska tidigt och veta att dagen efter skulle jag vakna pigg och fräsch och må hur bra som helst! 😀

Min klänningen fyndade jag för 149kr, ni hittar liknande här- Klick!

Alkoholfria mojitos, hade dock ingen krossad is men det blev ju hur bra som helst ändå! 😀

Jag hade dessa lösfransar under kvällen, klick!

Nyårsmenyn på Mr French, det fanns även en vegetarisk sådan. Maten är så förbaskat god här alltså!

Det här gänget alltså, det är brutalt!

Min nyårskyss fick bli med min bästa pojk-vän. 🙂

Detta är från förra året, den nya hittar ni längst upp. 😉

Så dagen efter, jag vaknade runt 10. Skickade ett sms i vår smsgrupp att jag var vaken och strax därefter plingade det till och resten av gänget var också vakna. Daniel och Xenia kom till mig, vi åkte och handlade snacks på vår favorit-Ica och vi tog en favorit i repris bild från förra året fast alla tre haha!
När vi kom hem till mig igen så tog vi en lång och skön promenad med hundarna, det var ju så fint och frisk väder så vi kunde ju liksom inte sitta inne. När vi kom tillbaka spelade vi lite spel samt beställde pizza, vi käkade och efter det kollade vi lite film. Daniel hade hört mycket om The American Meme, det är en dokumentär om Sociala medier så vi bänkade oss framför den med allt snacks vi hade köpt.
När klockan närmade sig 22 så sa jag att det var dags för mig att lägga mig. Det är nu vi kommer till det här med att min paus inte blir av. Jag var ju hos min terapeut förra veckan och då gick vi igenom mina problem och vad som skapar dom hos mig. Och det jag behöver för att komma på banan igen är struktur, ett bra schema jag kan följa och har jag ett sådant kommer jag kunna jobba på som vanligt. Jag måste bara vara mer noggrann med vad jag tackar ja till. Jag har till och med två tillfällen under dagen där jag tar en vila, 20 meditation för att återhämta mig då min kropp ligger på rejält minus där. Så nu har jag ett schema som känns väldigt bra, jag har mina timmar som jag jobbar och efter kl 16 så slutar jag. Då har jag min fritid där jag kan träffa vänner, träna eller pilla på med sådant som jag tycker är roligt.
Allt känns väldigt bra, mitt schema känns skönt för mig och det känns verkligen som något jag kommer att kunna gå efter. Jag kliver upp 7:30 på morgnarna, jobbar mellan 8-16, har två vilopauser under dagen, efter det så kan jag träna eller pilla på med musiken och sedan lägger jag mig runt 22-23 senast. Jag ska köra på ett tag nu och se hur det går men bara igår när jag skulle lägga mig kände jag en liten nytändning på mitt jobb igen och det är ett jäkla bra tecken! 😀

Kan vi ta ett moment för godispåsen som Xenia plockade ihop, haha!

Eftermiddagspromenad med hundarna.

Solnedgången är så himla fin här!

Vi gick förbi en liten korvkiosk och Duchess sprang fram till den och satte sig nedanför. Mannen i kiosken frågade mig då om hon fick äta lite korv så han gav henne och Stitch varsin korv, det var så gulligt gjort av honom! 🙂

Pizzahäng och trötta hundar sedan på kvällen och det var den perfekta starten på den nya året! Hoppas att ni också hade ett fantastiskt nyår och nu ser vi till att 2019 blir ett riktigt jäkla pangår!


8 kommentarer8 kommentarer om “Mitt nyårsfirande! 2019, du är mer än välkommen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas att det fungerar så att du mår bättre! 🦋Men tror ändå att det kanske hade varit bra med en liten paus för att verkligen tänka/känna efter.. Jag tänker direkt: ska du gå upp 7.30 å börja jobba 8.00?? Låter alldeles för stressigt med hund och att hinna göra sig iordning, äta frukost mm.. för mig känns det som att arbetsschema spricker där direkt iaf! 😱 men du kanske inte menade så exakt🙂

  Reply
 • Gott nytt år och tack för en bra blogg!! 🙂 men en fråga, Var du inte hemma med vovvarna vid 00-slaget?

  Reply
 • Nej jag fick hundvakt under 12-slaget ☺️

  Reply
 • Toppen!!

  Reply
 • Ja så snällt!

  Reply
 • Gott Nytt! Så himla fin ögonmake! Skulle älska en video på hur du lagt den. Kram!

  Reply
 • Detsamma Lisa!
  Tack jag kan göra en steg för steg här i bloggen om du vill 😀

  Reply
 • Hej! Jag undrar om du kan länka din jacka? Kollade på din insta efter vilket mörke det är, men så svårt att googla fram när man inte har en modell att söka på… tack på förhand!:)

  Reply