Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:27 | December 31, 2018

Årsresumé: November- tråkig månad och en del event…


Jag inledde ett samarbete med Tradera och blev bjuden på ett event- deephouseyoga. Vi var på Kasai och det var första gången på så länge som jag testade på yoga igen då sista gången jag gjorde det fick jag sådan panikångest. Men det här var rätt chill och vi hade en väldigt mysig kväll plus att jag fick ta med mig Daniel och Xenia. 🙂

Det blev Halloween så Daniel och jag klädde ut oss…endast för en bild haha. Vi hade vart på några Halloweenfester och hade även en dagen efter men vi gick all in enda dagen då vi inte hade något planerat haha!

Vi åkte också till skogskyrkogården, en plats jag verkligen älskar i Stockholm. Den är så fridfull och det är så vackert där under Alla helgons dag. Vi hade köpt med oss gravlyktor och några minipumpor som vi placerade ut och sedan tog vi oss en timmas promenad i området.

Min mamma kom på besök och vi hade det så mysigt. Vi gick på massage, åt goda middagar, hon följde med mig på mitt första gig och två dagar senare kom även min lillasyster. Vi hade det så mysigt tillsammans! <3

Mitt första gig, jag var så nervös. Jag hade ju inte spelat för någon innan och jag visste inte om jag var bra eller dålig plus att jag hade sådan mensvärk. Men jag spelade och allt flöt på och jag fick väldigt bra feedback efteråt som fick mig att inse att jag är väldigt bra på detta med tanke på hur kort tid jag har sysslat med detta.
Jag var inbokad sedan varje helg fram till jul och vissa gig gick bättre än andra men för varje gång jag spelade kände jag att det här verkligen är något jag vill fortsätta att syssla med!

Precis som alla andra månader var det event, Diabetesgalan, Årets nätängel och P3 guld gick jag på. Jag är glad att jag kommer iväg på sådant här för det är så viktigt och jag försöker verkligen att uppmärksamma sådant här mer i mina kanaler så vi alla på något sätt kan bidra till att alla har det bra! Och just P3 guld ville jag iväg på eftersom det förhoppningsvis är något som jag kommer att vara nominerad i om några år. 😉

Jag kände för att bli lite coolare nu när jag börjat att giga så Therese satte i ännu längre löshår på mig. Jag älskar det, jag är verkligen helt besatt av mitt långa hår och känner mig så cool och jag i det. 😀


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här