Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:51 | December 31, 2018

Årsresumé: December- Gig, resor och rehab


Jag fortsatte att giga i december det här var på Teaterbaren i Kristianstad och helgen efter det blev i Gävle. Så himla rolig kväll och det gick väldigt bra att spela. Jag kör ju mest warm up eftersom jag är nybörjare men det är en så härlig känsla att kunna gå från att spela för noll pers på dansgolvet till att fylla det innan main DJ kliver på. 😀

Julen blev välkommen in i mitt hem tidigare än vanligt och det var för att jag skulle resa bort i slutet av december och ville hinna njuta av lite jul hemma också. 🙂

Jag gick på Svenska Hjältargalan, också en väldigt viktig tillställning!

Depends nagelbar hade öppnat i Gallerian och det här kommer bli den nya hängplatsen för mitt lilla crew. Vi är här typ en gång i veckan, får fixade tassar och babblar av oss. Så himla nice ställe!

Jag behövde komma iväg från allt och stack på ett dygns “rehab”. Jag checkade in på Grand Hotell Saltsjöbaden, gick på massage, spa och åt god middag på kvällen följt av lite biljardspelande. Det här är något jag ska försöka att unna mig en gång i månaden!

Jag, Rosanna, Daniel och Bea gick på Idolfinalen och det är verkligen så mycket bättre live än när man tittar på tv. Dock märker man att det inte alls är lika hypat som det var när jag själv var liten…

Vi hade lite julpyssel och byggde pepparkakshus, vi försökte att fylla alla mörka kvällar med något skoj!

Det blev Lucia och jag startade dagen med ett härligt träningspass på WörkOut med alla träningsglada människor!

Dagen efter åkte jag till Göteborg för sista spelningen för i år- The Harbor. Det var kul att spela där trots att jag hade första tiden och det var knappt några människor där men man måste ju börja någonstans. Vem vet, om några år kanske jag är main. 😉

Jag tog med Daniel till Macau för några dagars upplevelse, det var en väldigt rolig och spännande resa och vi hann göra otroligt mycket på endast fyra fem dagar. Det var som att vara i ett asiatiskt Las Vegas, vi fick äta fina middagar, testa på Victorias secretbehandling, besöka ett science center, testa tai chi, besöka ett tempel, se en ljusfestival och det bästa var när jag hoppade bungyjump på 233m. 😀

Jag hann komma hem och vända innan jag åkte till Östersund och firade julen. Det var en ganska härlig kontrast från 30°+ till -15°. Jag behövde verkligen komma iväg till Östersund för att vila och återhämta mig i några dagar.
Jag har haft ett jävla pangår alltså, det bästa någonsin och jag har svårt att tro att 2019 kan bli bättre. Men det jag ska jobba mycket mer på under det här kommande året är min psykiska ohälsa för det är ju den som f*ckat det mesta så jag har bokat in fler besök hos min terapeut som ska hjälpa mig att komma på banan igen. Sedan har jag överlåtit en hel del arbete till mina agenter så att jag jobbar max 30h i veckan för att återhämta mig då jag är på väg mot att bli utbränd så detta året kommer jag absolut inte fokusera på att tjäna massa pengar för det kommer i slutändan inte göra mig lycklig. Det här kommande året ska handla om att investera i mig själv så att jag blir den glada positiva tjej som jag annars alltid varit! 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Årsresumé: December- Gig, resor och rehab”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina Annica. All glädje och God hälsa önskar jag ditt 2019!! Kram

  Reply
 • Tack detsamma! <3

  Reply
 • Tack för 2018 finaste Annica! ❤️ Jag önskar dig ett fantastiskt 2019 och att alla projekt du tar dig an under året bidrar med stor framgång och lycka! 🥂 Du är en fantastisk människa Annica.
  Att springa in på din blogg 15 gngr/d är minst lika viktigt som hela min hudvårdsrutin! ❤️❤️❤️

  Reply
 • Tack detsamma kära du!

  Reply