Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:00 | December 30, 2018

Årsresumé: September, träningsresa och kickar i livet


Sommarvärmen började avta och vi började förbereda oss för hösten med lite bruncher på helgerna. Billy fyllde år så vi firade honom i Stockholm och sedan på söndagen så käkade vi tillsammans innan vi drog till Tele2 arena. En vän spelar i Hammarby så han gav oss biljetter för att vi skulle kunna se matchen och det var så kul för denna match gjorde han även mål vilket var lite extra kul! 😀

Jag åkte till Berlin på jobb med Hunkemöller som lanserat lite nyheter. Jag var den enda från Sverige och jag har vart väldigt noga med att jag inte åker iväg själv på saker längre om det inte är så att jag möter upp några jag känner så detta var lite nervöst för mig. Men allt gick bra förutom på vägen hem, ag mådde så illa i taxin för han körde som en galning och när vi kom fram ville inte betalningen i taxin fungera. Jag fick springa in på flygplatsen efter en ATM och sedan när jag skulle betala blev det massa strul och taxichauffören var så jäkla otrevlig. Han hade även släppt av mig fel så jag fick springa med min väska till andra sidan och hade typ fem min på mig att gå igenom säkerhetskontroll mm. När jag kom fram till gaten var det förseningar och jag trodde jag skulle börja gråta för det blev liksom för mycket…

Under september blev det många härliga och krispiga morgnar med Stitch. Jag satt ofta i Hornsbergstrand och bara kollade ut över vattnet från bryggan och lyssnade på musik.

Sedan åkte jag till Marbella, älskade Marbella! Jag åkte dit på träningsresa med Nicklas Gull som är grym när det kommer till crossfit, han fick mig att bli helt besatt av det och verkligen älska den typen av träning. Jag har ju gillat att träna med skivstänger men det här var liksom en helt annan nivå. Fan vilken härlig resa detta var!
Vi startade med sköna HIIT-pass nere på stranden, käkade lunch och på eftermiddagen blev det crossfit. Vi gick ut och käkade på mysiga ställen, jag och Bea gick ut en kväll och såg Black Coffee, vi åkte iväg på en liten vandring och badade i en mysig kanal mellan bergen. Det var så mysigt att ha lite familjetid med alla!

När jag kom hem kände jag att jag behövde få en kick i livet så jag bokade in mig på att att hoppa fallskärm. Daniel följde med mig och var bra mycket mer nervös än mig, jag var inte ett dugg rädd eller nojig. Det var så kul att hoppa men jag hade lite högre förväntningar för jag fick liksom ingen kick som jag sökte…

Jag ville förändra min frisyr så Therese Frieberg kapade av mitt hår. Det blev fett snyggt, lite porrigt sådär men det varade i en vecka sedan åkte längre hår in igen haha. Mitt hår är min identitet haha! 😀

Åsa fyllde 30 och det firades med en mysig brunch. Hon hade liksom hunnit bli mamma, förlovad och 30 under detta år. Tänk vad tiden kan gå fort… och här står jag själv singel med en hund haha!

Event, event, event. Här med Hanna Liska PR som var på Berns, en ganska chill tillställning och där var jag kanske i en timma innan jag åkte vidare till Thomas Sekelius bokrelease, så jäkla häftigt! Ännu en gång, det är magiskt att ha så drivna och inspirerande människor runt omkring sig!

Jag och Daniel blev inbjudna av GHD på den stora hårvisningen och det var väldigt kul att få se hur kreativa frisörer kan vara. Det var så magiska frisyrer som vi fick se, häftiga färger och även kläderna var så coola! 😀

Jag, Ellen och Niclas åkte till Västerås för att spela en välgörenhetsmatch i fotboll, Tre ska bli noll. Detta var så himla kul för vi fick träffa legendarer inom olika sporter och vi alla var där för att göra ett statement att alla barn ska få vara barn. Jag vill verkligen göra med sådana här saker för det växer jag mer av än att se pengar trilla in på kontot!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här