Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:29 | December 30, 2018

Årsresumé: Oktober- Bröstopretaion, Årets Blogg, Radio och poddavsnitt


Alltså åt jag mig igenom oktober eller? Satan vad många olika matställen jag och besökte med mina vänner, det blev väl sättet vi kunde umgås på när det började bli mörkt haha!
Men månaden startade jag med att operera mig. Jag hade länge tänk på att plocka ut mina implantat men efter många om och med så blev det tillslut att jag plockade bort 2dl från varje bröst och har nästan samma storlek idag som jag hade från början. Det här var ett av de bästa besluten jag tog under 2018!

Jag och Daniel älskar hösten så vi tog oss till ställen där löven hade börjat få färg och i Stockholm city blev det då Humlegården haha. Och såklart avslutade vi det genom att testa ett nytt matställe och vi båda hade blivit helt hooked på libanesisk!

Hösten är ju så förbaskat vacker och trots att det snart är ett nytt år så känns det lite som att hösten är den tid som man får en nystart för det är så mycket som ändras. Inte bara naturen utan även klädstilen, skönhet och man måste bli mer kreativ på att hitta på saker då det blir färre timmar dagsljus.

Fick en släng av ångest såklart under oktober så Daniel och Pierre tog med mig till ett mysigt ställe på Sankt Eriksplan som har helt magiska sallader. Det här behövde jag verkligen den här kvällen och vi alla satt verkligen och pratade av oss.

Min pappa kom ner en sväng för att skaffa lite nytt inför jaktsäsongen och jag hakade på. Medan han kollade in nya bössor så gick jag loss bland alla kläder i butiken haha.

Daniel hade kommit igång med träningen och ingen kunde bli gladare än jagså vi hängde en hel del på Nordic Wellness tillsammans. Eftersom jag var ganska nyopererad så fick jag promenera eller träna ben medan han körde på med sina intervaller.

Jag, Xenia och Daniel fick feeling och tog oss iväg ut i skogen för att plocka svamp. Det här var så himla mysigt och jag som är en riktig naturmänniska tyckte det var så kul att mina stadsbovänner tyckte om att hänga i naturen.
Vi hittade en hel del svamp men eftersom ingen av oss har så stor kunskap inom ämnet så slutade det med att vi kastade allt, drog till Ica Maxi Lindhagen och köpte chark och godis haha.

Jag fortsatte mina timmar i studion och då jag hade gått klart mina utbildningar så underlättade det något otroligt. Fasen vad kul det är att sitta med musiken!

Det blev pressvecka och jag får lite panik över sådant så jag tog mig bara iväg till Spalt då vi känner dom som jobbar där och vi hängde mer än att kolla in nyheterna från alla varumärken. 🙂

Jag blev inbjuden på ett event med Dyson som lanserade en helt magisk produkt som ger så fint resultat i håret. En multiprodukt så både kan föna håret, locka, göra det rakt vågigt och extremt glansigt! 😀

Musiken blev större för mig och jag fick gästa några radiostationer för att prata om mitt liv och musiken. Det var så kul att den inriktningen började bli uppmärksammad och att alla var så positiva till det!
I oktober började även bokningarna trilla in så att jag kunde få börja DJa på olika klubbar. 😀

Swedish House Maffia hade sin pressträff där dom gick ut med sin återförening och jag var så himla glad. Kan ni gissa vem som ser fram emot deras konsert i vår!? 😀

Det här var så stort för mig eftersom mitt år hade vart så himla upp och ner, jag vann Årets Blogg. Det var svårt för mig att ta in eftersom jag hade så svårt att fokusera på allt som hände runtomkring men jag är så tacksam för alla som röstade fram mig och som stöttat mig under alla dessa år!

Nelly anordnade en till fet fest, Halloweenfest. Dom hade abonnerat ett sjuk hus och gick verkligen all in med allt. Det var lite roligt dock för även om det var kul att festa och dansa så kliade det så mycket i mina fingrar för jag ville bara hoppa in i DJ-båset och spela haha!

Oktober avslutades med att mitt avsnitt i “I sanningens namn” släpptes. Det här är bland det mest blottande jag gjort och jag var så rädd och nervös över det här avsnittet. Jag öppnade upp mig om allt och tänkte flera gånger “har jag verkligen gjort rätt”. Men när all respons började trilla in, avsnittet började toppa alla listor och låg som etta i flera dagar så kändes allt så himla rätt. Tack alla för er fantastiska respons! <3
Ni kan lyssna på avsnittet här!


2 kommentarer2 kommentarer om “Årsresumé: Oktober- Bröstopretaion, Årets Blogg, Radio och poddavsnitt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här