Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:43 | December 30, 2018

Årsresumé: Augusti, festivalernas månad!

Hallå på er!
Jag har suttit nu på morgonen och försökt att göra min läxa som min terapeut gav till mig och det kommer även att bli ett nyårslöfte som jag ska försöka att följa och det är att få lite mer balans och struktur i mitt liv. Som det ser ut nu är varje dag helt olika, jag har ingen ordning och reda på dagarna, inget tydligt schema jag kan följa, har svårt att skilja på jobb och privat tid och det måste jag få till för att allt ska fungera bättre helt enkelt.
Jag var ju väldigt inne på att ta januari off men hen sa att jag kanske inte behöver det helt utan bara vissa delar. Om jag får struktur på vissa saker och överlämnar andra saker till mina agenter så kommer det mest troligt att fungera. Så idag ska jag ta tag i allt sådant, strukturera och organisera mitt liv precis som jag älskar att göra i mitt hem.
Under tiden jag sysslar med det tänkte jag fortsätta med min årsresumé, alltså fan vad kul det är att se vad mycket jag vart med om det här året.
Augusti var det mycket med Bruceappen, jag var besatt av den för det fanns så roliga träningsmöjliheter. Jag, Pischa och Xenia tränade en hel del tillsammans, testade nya träningsställen och startade våra dagar på bästa möjliga sätt!

Vi gick på en del förhandsvisningar och här var det Mission Impossible med Tom Cruise. Vi var så stressade till det här eventet så vi hann knappt äta någon mat så direkt när filmen var slut drog vi till Tures och åt köttbullar. 🙂

Sedan var det dags igen, ännu mer festivalande och som jag älskade det! Jag önskar att alla mina dagar på året kunde vara så roliga som dom är under festivaler och i början av augusti åkte jag, Xenia, Bea och Pischa ner till Malmö för Big Slap. Jag har vart på det flera år men detta knäckte, det var verkligen det bästa året någonsin för fy fasen vad bra det var! Mycket berodde såklart på att jag åkte ner med mina vänner och vi mötte även upp Daniel där nere så vi var bästa gänget någonsin!
Den här helgen är topp tre bästa under 2018!

Här varvade jag festivalandet med träning haha så kroppen tog rejält med stryk vilket jag märkte i efterhand. Men det är ju så härlig atmosfär på WörkOut så är man lite nere eller känner att man inte har energi så är det en fantastisk plats att vara på!

Sedan bar det av till Way out bäääääst! Förra året så var den här helgen min bästa helg under hela 2017, trots att jag var packat från torsdag- söndag morgon så var det fanimej kul alltså! Skillnaden nu var ju dock att jag kommer ihåg allt i minsta detalj haha. Vi åkte ner med partyyåget som Hoss arrangerat, mötte Xenia där nere och rockade WOW!
Det var dagsfester, festival, efterfester och även här fester efter efterfesterna. Jag var vaken från lördag morgon till söndag kväll så ni kan ju föreställa er hur jag mådde veckan efter, alltså jag var så sliten men det var så värt det. Måste också slå ett slag för Mr French, alltså vilken jävla fest dom levererade på dagsfesten på Port du Soliel!

Jag hann hem, vila lite snabbt och sedan bar det av till Oslo och Finsings festival. Jag hade ju verkligen kommit in i musiken så Samin som hjälper mig mycket han frågade om jag ville haka på. Så jag bokade flyg, hotell och drog iväg. Det var en nice festival men den var inte alls i närheten av Summerburst. Men jag hade kul med Samin och resten av gänget!

Backstage när tioesto spelade.

Jag kom hem och det var dags att fira Daniel, han hade en födelsedagsfest i efterskott med sina nära och kära på Art. Det var en ganska lugn ochmysig kväll som slutade med en fet fest på F12.

Ännu mer kompishäng, vi fortsatte med våra middagar och började även att kolla på dokusåpor som Love Island. Men när Ex on the Beach drog igång så byttes Love Island ut ganska direkt.

WörkOut firade 1 år och jag kunde inte vara med och träna för jag var lite förkyld. Men det var så kul att se hur långt Pischa har kommit med WörkOut, det är så inspirerande att ha drivna vänner!

Vi hann med lite gala, NK-galan vankades på Berns så jag och Daniel hann dit en sväng. Gick på röda matan, kollade visningen, käkade mat och sedan åkte vi hem.

En vän till mig hade invigning av sin studio och här hängde jag mycket i somras för att producera lite musik. 2019 kommer jag att släppa låtar! 😉


1 kommentarerEn kommentar om “Årsresumé: Augusti, festivalernas månad!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jättesnyggt hår & outfit på bilden där du står bredvid Viktor!

    Reply