Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:12 | December 29, 2018

Årsresumé: Juni- den bästa månaden ever!


Oj oj oj då har vi kommit till den bästa månaden under hela 2018! Alltså juni, älskade juni. Okej jag och Xenia åkte ju till Göteborg för Summerburst. Vi åkte ner på torsdagen då vår vän Samin spelade på Push så vi festade loss där till stängning.
Dagen efter, fredagen, så fick jag en släng av ångest igen och det var så jag satt på hotellrummet och bara “nu stänger jag ner mina kanaler och gör något annat”, jag fick något flipp. Xenia fick lugna mig och tala mig till rätta så jag skrev ett inlägg då på bloggen och var ärlig med hud jag kände och när jag väl hade gjort det kändes allt bra igen. Jag mötte sedan upp alla de andra i lobbyn och vi drog bort till Summerburst.
Jag kan säga såhär, fanns det någon fest i Göteborg under dessa dagar så var vi på den. Vi var överallt och ingenstans och det var konstant fest från morgon till nästa morgon. Dagsfester, Summerburst, efterfest och efter efterfest haha. Bästa dagsfesten levererade ju såklart Port du Soleil, älskar verkligen festerna som är där och den 3 juni “firade” jag 1 år som singel och man kan väl säga att jag fick det bästa årsfirandet någonsin. Söndag morgon runt 7-tiden när jag och Xenia skulle gå och lägga oss droppade ett DM in på min Instagram som fick mig att skrika och tappa hakan, jag trodde inte det var sant. Jag och Xenia var alldeles chockade och jag svarade och i samma sekund som jag tryckte “sänd” så började personen i andra änden skriva tillbaka. Jag var så hyper, chockad och kan säga att jag verkligen såg fram emot Summerburst i Stockholm. 😉

När vi kom hem möttes vi av en glad liten bög som hade saknat ihjäl sig efter oss. Så vi alla åkte hem till mig, stack till vår Ica Maxi Lindhagen för lite godis och charkisar och körde på en myskväll framför en film.

Nelly kände väl inte att dom hade fått nog med event så dom slog till på stort igen och körde en poolfest i Stockholm. Det var en väldigt rolig men chill fest som jag, Daniel och Xenia åkte iväg på.

Adviral hade en aw på Josefinas med solglasögonmärket Prestige, ännu en dag då jag mådde katastrof. Det suger verkligen att jag kommer ihåg dessa dagar så väl när jag mådde dåligt! Så vi var där i någon timma, åt god mat, fick med oss fina solglasögon och promenerade sedan hem.

Jag, Daniel och Bea var iväg ett event med Moet, vi blev upplockade hemma hos Daniel och fick sedan åka bort till Kasai på en härlig och extremt varm dagsfest. Alex min killkompis jobbar på Kasai och han är så himla gullig, inte nog med att han är grym på att dansa, han kommer alltid med grymma alkoholfria mojitos. 😀

De dagar jag mådde som sämst ställde alltid mina vänner upp och en varm och härlig sommardag i juni åkte jag och Daniel ut till Bea och hennes familj. Även höggravida Ellinor och Jimmy kom dit ut.
Jag behövde inte tänka på något, jag fick ligga där i poolen och mysa med deras hund medan alla andra lagade mat och pillade på. Vilka magiska vänner jag har!
Det var ett par gånger som jag åkte ut till familjen Gull för att bara slappna av, träna lite och komma bort från mitt liv litegrann. Det är en sådan mysig familj och man blir så ompysslad när man är där.

Sedan var det dags igen, Summerburst i Stockholm. Det är ju såklart kul men Göteborg är fanimej bättre alltså! Det som var extra roligt i Stockholm var att Galantis behövde någon som kunde vara deras “räv” när dom spelade och Samin frågade Xenia om hon ville med tanke på att hon är riktigt wild and crazy. Well, under Galantis spelning dyker en sexig liten räv upp på scenen, jopp det var Xenia haha!
Under alla dessa festivaldagar så var det väldigt mycket om Avicii och på något sätt blev det bara värre och värre för mig för det blev så verkligt. Hans musik har vart så stor del av mitt liv och min personliga resa så jag blev riktigt jävla ledsen när han gick bort. Men det var så himla fint med alla dessa hyllningar från alla DJs, jag tror inte att det var någon under hela Summerburst som inte blev berörd!

Jag och Depend fortsatte vårt samarbete, vi hade en fotografering inbokad då mina lacker hade kommit och även mina fransar. Jag tog även fram ett par fransar för dom som redan nu finns att köpa i butik och online och dom heter såklart Annica. De är de bästa fransarna, jag lovar! 😀

Ännu en deppig dag för mig, wow juni var verkligen en berg och dalbanemånad för mig. Och jag märker ju att de dagar jag mådde som sämst så var jag ju med mina vänner. Den här dagen åkte vi ut till Samin som jag numera jobbar med när det kommer till musiken. Han bor så fint och fridfullt, perfekt ställe att komma till för att varva ner!

Det blev en lugn, mysig och familjär midsommar ute i Tyresö med familjen Gull. Vi hade picknick med resten av grannskapet på en äng, dansade kring granen, hade tävlingar och åt såklart klassisk jordgubbstårta.
På vägen hem så stannade jag och Daniel till vid Skogskyrkogården. Här gick jag nästan varje dag med Stitch när jag bodde i Gamla Enskede, det är en sådan fridfull och magisk plats att vara på, jag blir så harmonisk när jag är här.
Vi var där i någon timma och sedan drog vi till Mr French för att hälsa på lite folk och sedan åkte vi hem till Daniel med godis och kollade KUWTK till midnatt. 🙂

Jag tog med Daniel på Jay-Z och Beyoncés konsert i Friends arena, vi hade fått grymma biljetter i Club Carterområdet vilket betyder alltså att vi var liksom mitt i deras scen. Behöver jag säga mer än att dom var grymma!?
Sedan var det dags för mig att börja min utbildning. Hela våren var jag fast för musiken, så många timmar som jag spenderade i studion med musik istället för podden. 😀 Men såklart kom jag till den punkt att jag behövde utbilda mig för att lära mig mer så jag bokade in mig och två månader senare började jag mina intensivkurser. 😀 Dessa veckor som jag gick mådde jag så jäkla bra, jag ville inte gå på en endaste rast, jag ville börja tidigare och sluta senare om dagarna. Jag satt till och med kvar många gånger för att verkligen få allt att sitta och låta som det skulle.
Jag funderar även nu på om jag ska gå ytterligare en utbildning där som är lite mer fokus på att ta fram sitt egna sound. 😀

Juni var som sagt en månad med mycket upp och ner men ändå den bästa månaden på hela året! Det bästa var såklart allt som hade med musik och festival att göra men även alla mysiga kvällar med vännerna!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här