Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:03 | December 29, 2018

Årsresumé: Juli- Födelsedagar, Annica 28 år


Juli, fantastiska juli! Har vi någonsin haft det så varmt som det var under denna sommar? Det var ju helt galet just under juli måndag. Jag, Nadja, Xenia och Stitch åkte till Djurgården för att komma ut lite på vattnet så vi hyrde trampbåt. Det var ju fotbolls-VM under denna dag och Ryssland spelade, kommer ihåg det så väl för Xenia ville så gärna att dom skulle vinna. Så mycket att hon hoppade i trampbåten och min telefon flög nästan i vattnet.

Fler dagar i studion, det här var ju typ det enda vi satt och gjorde om kvällarna. Så många timmar som vi satt här, inte undra på att min dygnsrytm f*ckades haha.

Under denna sommar gick det inte att vara inne så jag var ute en hel del med den här lilla bruden. Vi tog härliga cykelturer, långpromenader, hon hakade som alltid på när jag tränade ute med WörkOut, vi hittade mysiga hundcafeér och var även mycket nere vid Fredhällsklipporna och mös.

Jag skaffade ännu fler tatueringar, jag blev lite rebellisk av mig haha. Nej men jag kände på något sätt att under den här sommaren formades jag väldigt mycket som människa och blev på något sätt mer säker på vem jag är och på något sätt är det nice att kunna utrycka sig i tatueringar. Och jag har länge känt att jag velat ha en just på halsen så där placerade jag en och sedan gjorde jag Aviciis logga just för att hela den händelsen blev så stor och betydelsefull för mig.

Thinking about or planning the future with imagination or wisdom.
Relating to or having the ability to see visions in a dream or trance, or as a supernatural apparition.
A person with original ideas about what the future will or could be like. 

Det blev så många kvällar ute på lantstället och det byggdes en hel del och det var så kul att Ellen och Niclas involverade oss i det. Vi byggde en terass, målade om, rev buskar och ryckte bort plattor. Avslutade kvällarna med lite spel under bar himmel, hur nice!?

Det var även här som Stitch lärde sig att simma. Hon har inte vart så jätteförtjust i vatten innan och mest stått på kanten. Men jag köpte henne en flytväst, lyfte ut henne en bit och sedan fick hon simma in och fick godis. Sedan gjorde jag så några gånger och efter ett tag tog jag med henne lite längre ut och hade godis i handen så att hon fick simma mellan mig och någon annan och när hon kom fram fick hon godis. En dag så kastade hon sig helt plötsligt i vattnet och simmade helt själv och nu älskar hon det. 😀

Vi var ett gäng som åkte iväg och körde paintball, killarna mot tjejerna och ja… det var ju killarna som vann och satan vilka blåmärken jag hade över hela kroppen. Trodde dom skulle försvinna men för varje dag som gick blev dom större och större, perfekt inför min Marbellaresa haha.

Efter vi spelat åkte jag, Pischa, Aki och hundarna och badade, det var ju över 30 grader varmt och olidligt för hundarna så dom fick svalka sig rejält denna eftermiddag.

Sedan bar det av till Marbella, här skulle jag fira min födelsedag. Jag åkte ner till Xenia som redan var här, vi bodde in oss i lägenhet som vi hyrde och allt gick ganska piss första dagen. Vi låste ut oss, blev rånade, fick fel bil… Gosh!

Men sedan flöt allt på, vi blev helt hooked på padel och körde det varje dag. Vi tränade såklart en hel del, gick på Alessos konsert, körde en eftermiddag på Nikki Beach och bara levde life. Några dagar senare kom Ellen, Niclas, Kajsa och Robin ner och verkligen gjorde min födelsedag till den bästa för vi firade den med padelturnering och sedan gick vi ut och käkade på kvällen.

När jag kom hem var det extrem värme över hela landet, alla fläktar var slut och jag fick mest panik över Stitch. Jag var ju så rädd att hon skulle få värmeslag och då kan jag säga att det är skönt att vara influencer för jag hade lite kontakter som kunde leverera en fläkt till mig så min sommar blev räddad! 😀

Men jag var nere vid vattnet tre gånger om dagen med Stitch och även då jag hade Duchess, på morgonen, vid lunch och sedan på eftermiddagen. Vissa kvällar var jag nere vid typ 23 och badade och det var så mysigt! 🙂

Renoveringen av fasaden var klar och jag kunde äntligen använda min balkong. Jag och Xenia drog till Ikea så jag kunde köpa lite nytt och pynta med och det blev så mysigt. Vi bytte ut kvällshänget i mitt vardagsrum till häng på balkongen.

Daniel kunde inte följa med till Marbella vilket var så tråkigt och när vi kom hem hade han åkt till Portugal för att fira sin födelsedag, och eftersom jag och Xenia inte fick fira honom så gjorde vi det när han kom hem. Vi visste när hans plan landade så vi överraskade honom med en söt liten skylt och ballonger när han kom till Ankomsthallen. Sedan drog vi direkt till McDonalds. 😀

Efter det körde vi hem honom, fixade oss för en liten överraskningsmiddag. Så vi åkte till ett libanesiskt ställe på Kungsholmen, fixade en Uber till Daniel så han inte visste vart han skulle och sedan överraskade vi honom när han kom fram. Jag älskar verkligen mina vänner och att vi gör sådant här för varandra, det är verkligen äkta vänskap! 🙂

Juli avslutades med att mitt instagramkonto blev hackat. Jag hade inte tvåvägsblablabla vad det nu heter och klickade på en länk som gjorde att hela mitt konto blev kapat. Jag blev pressad på egentligen en skitsumma pengar men löste det genom att jag fick kontakt med rätt person på Instagram. Fyra fem dagar senare fick jag tillbaka mitt konto men hade tappat en del följare, hade tydligen blockat över 4000 pers och många av mina videoklipp försvann…


1 kommentarer



En kommentar om “Årsresumé: Juli- Födelsedagar, Annica 28 år”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Var är röda klänningen ifrån? Så otroligt vacker!

    Reply