Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:59 | December 28, 2018

Årsresumé: Maj- lyxresor utan uppskattning


Hallå på er!
Sitter och funderar lite över nyår, jag har ju tänkt lite fel när det kommer till min outfit. Jag trodde det var onsdag igår och tänkte att mina saker skulle hinna komma till fredag men eftersom jag det var torsdag så innebär det att min dress kanske inte hinner komma. Eller räknas måndag som en vanlig arbetsdag? Nåväl.
Idag ska jag fortsätta med piffandet för jag har en nageltid efter lunch men nu 11:30 ska jag till min terapeut och idag känner jag mig stark. Det som är svårt då är att jag undermedvetet intalar mig själv att jag mår bra och jag är lite rädd för att jag kanske inte säger allt som jag behöver få ur mig. Men å andra sidan så är jag så väl medveten om detta och jag vet ju också att när jag väl är där så är det lätt att prata. Jag hatar att gråta och gör det inte framför folk men där känns det så skönt att bara släppa allt och låta allt komma ut. Jag har verkligen längtat efter den här tiden för jag behöver den mer än någonsin!
Jag kommer också att fortsätta min årsresumé, jag brukar ju inte blogga på lördagar men jag kommer att blogga varje dag nu året ut då det bara är några få dagar kvar och jag vill ju summera mitt år. Så här kommer maj månad:
Jag och min gamla kollega Andreas som jag arbetade med på Ur&Penn i Östersund med har börjat arbeta inom samma bransch så vi hade en livesänd doftskola med Armani. Det var så himla roligt och jag fick sådana flashbacks till när jag gick doftutbildning. 🙂

Jag åkte med Nelly.com till Cannes. Dom hade hyrt ett helt plan och skickade iväg oss influencer till en helt sinnessjuk plats uppe i bergen där dom hade hyrt Palais Bulle där bland annat Chanel hade haft någon visning tidigare.
Jag kommer ihåg detta så väl för det var så förbaskat jäkla lyxigt, allt! Vi flög bra, festade på bussen, kom fram till fetaste huset ever där en fantastisk lunch väntade och ett helt showroom där man fick plocka på sig hur mycket kläder man ville…Men innan lunchen så fick jag sådan panikattack och ville bara hem. Allt var tipp topp, jag menar Nelly kan verkligen anordna event men jag mådde så dåligt.
Jag behövde någon timma själv till att intala mig själv att jag skulle klara av det, det var bara en känsla och inget som kunde på något sätt skada mig. Jag bet ihop, tänkte positivt hela tiden och tillslut så gick det liksom över och jag kunde ha det roligt med resten av alla som var där.

När jag kom hem bokade jag en tid för att tatuera mig hos Diego på Tumba Tattoo som har gjort nästan alla mina tatueringar. Jag fyllde i mina gamla och jag behövde en ny. En som påminde mig om att jag är en stark person som har gått igenom mycket, klart som fan jag kan klara av det mesta! Så jag tatuerade in “I got this” på mitt finger som hela tiden kunde påminna mig om att jag är en bra och stark tjej, jag klarar av det!

Det blev såklart mer tid med vännerna, när det varmare ute så tog vi mycket promenader i stan. Käkade glass, fikade, lunchade och gjorde väldigt spontana saker. Jag kommer ihåg den här dagen speciellt, jag har till och med en film från den här kvällen där vi säger “Det här ska bli den bästa sommaren någonsin” och ja, det blev det. Under alla mina år så har ändå sommaren 2018 vart den absolut bästa. Jag har ju ändå haft mina ups and downs men ingen sommar klår denna.
Jag har vart med om så sjuka saker, det har vart roliga fester, event, jag har fått träffa så häftiga människor, rest en hel del, fått spendera många dagar med mina vänner. Den bästa sommaren någonsin! 😀

Jag åkte till Palma med Pischa och WörkOut på träningsresa och det var så välbehövligt. Den här resan var ganska speciell för mig för det enda jag gjorde var att äta, träna, jobba och sova. Så fort vi var klara med träningen gick jag till mitt hotellrum och jobbade i lugn och ro istället för att sitta ute i solen. Stress existerade inte här och det var så skönt att ha ett schema att följa. Träningsresor är fasen de bästa resorna!

Ellen och Niclas hade ju kila stadigt sedan en tid tillbaka och jag, Xenia och Daniel fick nys om att det fanns ett litet lantställe. Så vi fick komma ut och hälsa på dom för att grilla…trodde vi. Vi blev satt i arbete för att bygga trall. Jag älskade det, jag tycker det är så kul att göra sådana här saker. Daniel däremot var inte så förtjust att gräva upp plattor så det blev desto mer jobb för mig och Xenia haha.
Även fast jag inte har någon andel alls i detta ställe så betyder det så mycket för mig. Så många kvällar som vi åkt dit ut för att hitta lugnet, bara spela spel in på natten, baka, bygga, måla, bada, vi har verkligen haft underbara kvällar här!

Precis som alla andra månader vankades det event, ett på New Clinic och sedan höll Lina Ekh en beauty brunch som var så himla härlig. Hon är en sådan fin människa och vill allas bästa så vi snackade mycket om just psykiskt välmående, utbrändhet mm och vi fick med oss en goodiebag hem med redskap som kunde hjälpa oss att må bättre psykiskt. 🙂

Vi vann tydligen hockey VM vilket jag hade missat helt. Fick ett sms “kom och fira guldhjältarna ikväll på Wall” varav jag svarade “vilka guldhjältar” haha. Men jag och Xenia åkte till Wall och firade grabbarna som vunnit hockey VM och det var även här jag träffade Samin första gången, han som idag hjälper mig mycket med musiken. Vi festade till tidig morgon sedan drog vi alla till McDonalds för lite käka innan vi körde hem grabbarna.
Jag gästade influencerpodden och fick otroligt bra respons på avsnittet eftersom jag var väldigt ärlig med allt! Anton är väldigt lätt att snacka med och det är så kul att även han startade sin karriär genom Big Brother. Btw så toppade det här avsnittet listorna! 🙂

Jag och Xenia drog till Göteborg, äntligen var dagen D här och Summerburshelgen. Det är den bästa f*cking tiden på hela jävla året alltså. Jag är verkligen i mitt esse under den här helgen och jag bara älskar livet. Eller på fredagen fick jag en fruktansvärd dipp och ville bara kasta allt jag hade och ägde men over all så var det äntligen dags för Summerburst. Det här var även helgen som jag skulle fira 1 år som singel och jag kan säga såhär, det här var en av de bästa helgerna i hela mitt f*cking liv! 😉


1 kommentarerEn kommentar om “Årsresumé: Maj- lyxresor utan uppskattning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Det är en vanlig dag (även om många väljer att ta ledigt förstås, men det är inte en röd dag så att säga), däremot brukar det nästan alltid vara leveransförseningar nära jul eller nyår så det är säkert bra att ha en plan B just in case! 🙂 Kram

    Reply