Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:36 | December 27, 2018

Stitch 2 år


Imorse när jag vaknade drog jag på Happy Birthday med Kyog för idag är det nämligen Stitchs födelsedag. Idag fyller lillskrutten två år och den här tjejen har förgyllt mina dagar något enormt sedan vi blev en liten familj så idag ska jag verkligen se till att hon får en fantastisk dag! 😀
Så idag när vi gick upp ur sängen tog jag med hennes boll, vi stack till parken och kastade hur länge som helst. När vi sedan kom in fick hon sig ett mumsig tuggben och nu ligger hon och sover. Hon är en sådan stor del av mig den här krabaten, tänk att en liten hund kan tillföra så mycket i ens liv. Jag älskar dig min lilla Skroutchi! <3
27 december. Inte många dagar kvar på det här året och mina årsresuméer fortsätter, idag ska vi gå igenom mars och april och det blir nog mina jobbigaste månader att gå igenom eftersom det hände så mycket för mig och mitt jävla psyke… Men utöver det så hände det säkert något roligt också, vi får se vad jag hittar när jag går igenom dessa månader.
Annars idag har jag tid hos min frisör Therese Frieberg- Klick! vi ska sätta om mina Hairtalk. Man ska ju egentligen göra det var femte sjätte vecka men jag har inte haft tiden att gå så nu har fästena åkt ner en bit så jag hör hur dom prasslar lite i min skalle när håret rör på sig haha. Så det ska bli skönt att hon hjälper mig såhär innan nyår, jag vill ju avsluta året så snygg som möjligt. 😉
Och på tal om nyår, planerna är spikade. Jag ville först bara vara hemma med mina vänner och Stitch men blev övertalad av Daniel och Xenia att dra till Mr French på middag och se fyrverkerierna. Det var ju ändå roligt förra året så vi kommer äta där, stanna över tolvslaget sedan åker jag hem. Det kommer absolut inte bli lika vilt och galet som förra året utan jag vill vakna dagen efter och må hur bra som helst.
Vad har ni för nyårsplaner? Vill ni också vara med oss på Mr French så kan ni osa till eventet här- Klick!2 kommentarer2 kommentarer om “Stitch 2 år”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Grattis stitch 🐕🍰. Tänk att jag är så knäpp så det skulle det passa mej bättre att fira julen nu. Stressen är mindre och ja då känns det bättre. Så jag låtsas att det fortfarande är jul fram till nyår.

    Reply
  • Stort grattis till Stitchis 🙂
    Det måste vara härligt att ha en vovve!!

    Reply