Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:05 | December 27, 2018

Årsresumé: April- den värsta månaden i hela mitt liv


Då har vi kommit till april månad och det här har vart den jobbigaste perioden i hela mitt 28 år långa liv. Det var i slutet av mars, början på april som jag kände att det var något jävligt fel i min kropp för jag vaknade på morgnarna och kände att idag vill jag inte leva. De dagar jag inte hade Stitch, jag hade pratat med mina nära och kära för att se så allt var okej som jag kände att “nu är det rätt tid att avsluta mitt liv”. Jag mådde så fruktansvärt dåligt, så dåligt att jag inte ens ville gå till min terapeut och jag skämdes något otroligt av att ens öppna upp mig om detta för mina vänner. Så det enda jag sa var mer att jag inte mådde så bra och pallade inte hänga men det slutade ofta med att dom snabbt kom över för att hjälpa mig må bättre. Mina värdefulla vänner alltså! <3
Men i början av april var det påsk och den firade jag med Pischa, Åsa, Aki och Marjorie och här var både Åsa och Majsan på smällen. Det var så sjukt att se sina vänner ha en växande mage och skulle bli mammor, så himla härlig känsla! 🙂 Vi körde en påskbrunch och Mr French som alltid är så jäkla bra på att leverera vid högtider!

Det som fick mig att må bra det var de dagar jag hade vart och tränat så jag fortsatte med det men jag sa till Kallen min PT att kosten kan jag inte köra på längre. Jag hade det så pass jobbigt psykiskt att det enda jag ville var att fokusera på att må bra så han lade om träningen till mig och vi skippade kosten helt, jag behövde få äta vad fasen jag ville. Och just tung styrketräning har så pass bra effekt om man har psykisk ohälsa så den ville jag verkligen inte ge upp.
Jag bokade även in fler roliga träningspass med mina vänner så vi åkte till Slussen och körde några pass på Fightbox och även fast att jag älskar att träna så blir det ju så jäkla mycket roligare när man är med sina vänner. Så jag var så glad över att dom hela tiden försökte få iväg mig på sådant som fick mig att må bra.

Jag började se stora skillnader inom min träning och det var så kul att få känna sig riktigt stark. Jag hade markat och squatat 100kg och det var väldigt stort för mig men jag började känna av lite små krämpor i kroppen så jag gick till kiropraktorn på WörkOut för att räta ut mig samt testa på akupunktur. Sedan var det bara att köra på igen! 😀

Det blev såklart en del event i april också, här var det på Fotografiska med Zoeva som för övrigt har grymma makeupborstar som verkligen är värda att kika in!

Jag och Xenia testade på 3D-middag och det var ju hur roligt som helst. Vi fick se världens minsta kock som tog oss på en fantastisk matupplevelse. Allt skedde i en bok i 3D-effekt men efter varje berättelse kom ju såklart maträtter ut, så vi åt ju liksom inte i 3D. Och efter varje måltid kom en liten bok ut där man skulle skriva om upplevelsen men många, inklusive jag använde den här boken till annat vilket gjorde det hela mycket roligare. 😀

Efter Biothermresan till Norge så fick jag ett samtal från just Biotherm, dom hade fastnat mycket för mig efter resan och ville att jag skulle fronta deras kampanj som var nya produkter. Det gjorde mig så förbaskat jäkla glad eftersom jag genuint gillar det märket och har själv arbetat mycket med det när jag arbetade på skönhetssalongen i Östersund. Så här kände jag mig extremt stolt över mig själv att jag fick ett sådant stort samarbete! 🙂

Det vankades gala, Swedish Cosmetic awards om jag inte minns fel. Kommer ihåg att jag mådde skit den här dagen och ville bara därifrån men ändå tvingade jag mig iväg på detta då detta är en del av mitt jobb. Jag tog bilden på röda mattan, såg prisutdelningen sedan hoppade jag in i första bästa taxi och åkte hem så jäkla ångestfylld.

Så många kvällar i rad var jag bara hemma men mina vänner fick mig iväg på några biobesök eller så hade vi myskvällar hos mig. Här var jag och Daniel på iMax och hade det så mysigt.

Xenia, min älskade galna vän fick en ide om att vi skulle iväg på lite photosession så hon packade in lite kläder, mig och Daniel i sin bil och vi åkte till det här coola stället vid Telefonplan. Det fick mig på andra tankar och jag hade en rolig eftermiddag men på vägen hem så var jag fylld med ångest och gråt och det slutade med att vi alla åkte hem till mig och käkade godis. Tänk vad mina vänner står ut med mig, jag älskar verkligen dom!
Tänk vad det kan vara enkelt att fejka att man mår bra genom att bara le på bild, här mådde jag ändå riktigt jävla dåligt men det är inget man kan se…

Steve Angello hade en spelning på Berns en kväll och det var verkligen något som fick mig på så himla bra humör, jag var så glad över att vi kom iväg på detta för det var verkligen så bra och kul!

L´Oreal hade ett jättetrevligt event som jag var bjuden på och jag fick ta med mig Xenia. Det här var ute i skärgården så vi tog bilen dit och bodde på ett jättemysigt hotell alldeles vid vattnet. Jag behövde komma från stan och bara njuta av god mat och skönhetsprodukter. Här mådde jag ganska bra faktiskt, det var som min ångest blev kvar innanför tullarna när vi åkte.

Sedan hände något som verkligen satte sina spår hos mig. Jag skulle hämta min mamma på Arlanda och fick ett samtal att Avicii hade dött. Jag kommer ihåg det så väl. Jag körde bilen, ljudet runtom mig blev alldeles dovt, jag fick stickningar i kroppen och mina läppar domnade. Sedan helt plötsligt hör jag en biltuta och jag är så nära på att krocka, jag hamnade i sådan fruktansvärd chock. Det här hade större effekt på mig än jag kunnat ana och det gjorde att min ångest blev fruktansvärd.
Att ha mamma hos mig under tiden var så jäkla bra för det fick mig ändå på lite andra tankar. Hon besökte mig i några dagar och vi hade så mysigt tillsammans, käkade gott, gick på spa, bio, käkade glass trots att det var kallt ute men samma stund som jag lämnade av henne mådde jag fruktansvärt. Jag har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv.

Under den här perioden poddade jag och Xenia, vi hade spelat in 5-6 avsnitt men vi släppte aldrig några avsnitt för att dom blev för personliga. Och en eftermiddag tvingade Xenia med mig till studion för att vi skulle spela in men på vägen dit så kände jag bara att det inte gick, jag ville bara kasta mig ur bilen. Så när vi kom fram sa jag det att det här går inte, jag måste hem men vi snackade och killen som hjälpte oss att spela in sa att vi bara kunde sitta med jingeln till podden och det var liksom här saker och ting började växa fram.
Vi kom dit 16:30 ungefär och runt 3:30 insåg vi vad klockan var. Tiden hade bara runnit iväg, jag var så glad, positiv och ville bara fortsätta att pilla på med musiken, här började jag känna att det här vill jag ge en chans.

Jag inledde också ett samarbete med ett till märke som jag jobbat många år med nämligen Depend. Bea och jag hade bondat rejält och vi blev inte bara jättebra vänner utan även arbetskollegor då hon arbetar med Depend. Jag fick förfrågan om att ta fram min egna kollektion och det kändes självklart för mig, fan vad kul! Så vi åkte till deras kontor i Halmstad där allt produceras och då jag visste direkt vad för typer av färger jag ville ha så när vi kom fram gick det ganska fort att få till min kollektion. Jag visade mina färger och dom fick blanda till dom. Och nu under våren 2019 kommer dom att släppas, hur kul!? 😀


1 kommentarerEn kommentar om “Årsresumé: April- den värsta månaden i hela mitt liv”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag känner igen mig i mycket du skriver här, det är så fruktansvärt jobbigt och man känner sig maktlös. Tur att du har fina vänner runt dig! Jag har å andra sidan min familj nära istället, men tyvärr inte lika många nära nära vänner kvar känns de som, alla lever familjelivet och det gör mig utanför. Känns fruktansvärt tråkigt! Vi får peppa varandra! Hoppas det inte varit så illa senaste tid som de va då!

    Reply