Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:14 | December 26, 2018

Årsresumé: Januari- SPA och PT- timmar

Innehåller adlinks


Annandag jul och ikväll åker jag tillbaka till Stockholm. Alltså detta har verkligen vart välbehövliga dagar och jag känner att jag hade behövt stanna ett tag till men jag har en del som jag måste avsluta innan året slut.
Nu är det ju så också att jag tänkte göra en årsresume och jag tänkte att jag tar två månader per dag så att vi verkligen går igenom 2018 ordentligt för det är mycket som har hänt! Så först ut har vi såklart januari:
Jag firade in det nya året med mina vänner på Mister French. Vi käkade trerätters middag där och på tolvslaget stod vi alla samlade, ABBA gick på, vi kramades, pussades och tog oss sedan ut för att titta på de tusentals fyrverkerierna som lös upp hela himlen.

Det här nyårsfirandet gick jag in med inställningen att jag skulle gå all in, vilket jag också gjorde. Efter tolvslaget drog vi till Hells Kitchen, vi hamnade på något hotell och sedan helt plötsligt var jag hemma runt 6 på morgonen och det var efterfest i min lägenhet men jag somnade på soffan. Tre timmar senare vaknade jag, hade panik för jag såg vad som låg ute på Instastory och Snapchat. Jag skrek till Billy att radera allt, rensade mina egna kanaler och sedan somnade jag om.
Några timmar senare samlades vi alla och hade bakishäng hos mig med pizza, kakor, godis och läsk. Vi satt i flera timmer och bara hade det så mysigt enda in på kvällen. Det var en mysig start på 2018 och det var sista gången jag mig så full!

Precis som nu så började min hud kaosa den här tiden och jag tyckte det var så jobbigt men jag lät det vara då jag trodde att det skulle gå över. Men i slutet av januari hade det inte försvunnit, snarare blivit värre vilket gjorde att jag tillslut gick till hudläkare och fick medicin som gjorde att det läkte ut efter några dagar.

Jag och Daniel hade också planerat in att starta året med lite relax så vi drog till Estland i några dagar på spa. Vi gick på härliga och välbehövda behandlingar, badade, bastade, gick på ljusterapi, gick mysiga stadsvandringar i Pärnu och Tallin samt åt goda middagar på hypade restauranger. 🙂

Renoveringen samt inredningen i min lägenhet fortsatte i början av 2018 och det restes även byggställningar utanför mitt fönster som blockade min balkong hela våren och halva sommaren för mig pga fasadrenovering. Min bokhylla hade blivit klart, soffan var på plats och i januari lade jag in min stora måttbeställda matta från Kilands mattor- Klick! köpte nya soffbord från Tom Dixon och stuckaturen från Dcor-Klick! åkte upp. Det började kännas hemtrevligt!

Det var en hel del event under januari månad men det största var nog Guldbaggegalan. Jag var ganska förkyld här, näst intill febrig. Jag hade fått ett hotellrum av arrangörerna och jag kommer ihåg att Daniel offrade sig och kom och sov med mig för att vi skulle hänga lite samt äta god hotellfrukost tillsammans. Så gulligt av honom! 🙂
Kvällen till ära bar jag en lång svart klänning från By Malin– Klick! till ett plattat hår och glowing makeup.

Jag började träna med min PT Kalle på WörkOut, mitt mål var jag att tajta till mig rejält och få magrutor. Jag körde två tre pass i veckan med honom och fick resultat ganska snabbt, det var roliga träningspass och det var även här som min Instastory började växa då allt fler började följa mina träningsvideos som lades upp där. 🙂

Trots att träningen hade blivit en otroligt stor del av mina veckodagar så varvade jag det med att festa. Jag hade ju insett att man kunde festa nykter och ha kul vilket gjorde att jag gick ut och festade fler dagar i veckan, så ofta att vi blev polare med varenda vakt och klubbägare på alla uteställen i hela Stockholm och var stående på allas listor. Det var roligt där och då och vi festade av oss rejält kan man väl säga, träffade och lärde känna så mycket härliga människor. Alla behöver verkligen en festperiod i livet och jag kan väl säga att det här var min. 😉
Det var även i början av 2018 som vår kvartett (jag, Daniel, Xenia och Ellen) verkligen började hänga med varandra kontinuerligt, vi bondade rejält, åt middagar, körde utekvällar och myskvällar och blev det tajta bra kompisgängen som vi är idag. <3


3 kommentarer3 kommentarer om “Årsresumé: Januari- SPA och PT- timmar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här