Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | December 26, 2018

Årsresumé: Februari- träningsfreaks


I början av februari drog jag och Xenia till Marbella. Vi var så deppiga pga mörkret och behövde dra iväg och då båda av oss verkligen gillar Marbella och kan stället så fanns det ingen tvekan om att åka. Vi tog vårt pick och pack, flög iväg, hyrde bil och lägenhet och körde en träningsvecka där. Vi tränade på bland annat M13 samt mitt favvoställe Mikes Gym!
Vi hälsade även på några vänner som då höll på att renovera för att öppna den libanesiska restaurangen Occo där. Det slutade med att vi drog ut på kvällen och hamnade på en horklubb vilket vi fattade i efterhand, det förklarade även varför jag och Xenia kände oss så jäkla utstirrade hela kvällen haha!
När vi skulle hem så körde vi morgonpasset på Mikes, vi hade planerat allt i minsta detalj för att hinna hem men när man väl är där kan man inte bara dra ifrån ett pass för man vill verkligen avsluta det. Det ledde i alla fall till att vi missade vår incheckning med 5min och vi fick boka om resan hem. Resan hem som skulle ta oss 4h tog över 12h då vi fick flyga till Göteborg, ta tåget därifrån hem till Stockholm och vi fick betala dubbelt så mycket för biljetterna. Jag var gråtfärdig när jag kom hem haha!

När vi kom hem så var vi ju så höga på träningen så vi bokade in varenda litet träningstillfälle som fanns. Jag anmälde oss till och med till Arenarun i Friends arena, det är ett hinderbanelopp på 5km inomhus, jag älskade det, Xenia höll på att dö haha men vi fick medaljer ändå då vi klarade det. Jag var så stolt över henne!

Min personliga träning fortsatte när jag kom hem, det var så kul med den här träningen för att jag kände verkligen att jag investerade i mig själv. Det här var min egentid, detta gjorde jag för min egna skull och för att se vad jag och min kropp var kapabel till att klara av. Det enda som jag kände blev jobbigt var kosten. För att bli av med underhudsfettet och få fram absen så räcker inte bara träning utan kosten måste även skötas och det var det jobbigaste för mig då jag älskar mat och framför allt sötsaker!

Vi fortsatte att festa in i februari också. Det var inte helt ovanligt att vi var ute torsdag, fredag och lördag och kom hem 6 på morgonen… Men fan vad kul vi hade, dock känner jag mig väldigt mätt på det ett tag framöver. 😉

Min lägenhet var inte riktigt klar den heller men i februari fick jag äntligen upp gardiner från My Window- Klick!, det blev så jäkla bra och jag rekommenderar verkligen dom när ni ska få upp gardiner hemma hos er! 🙂

Jag började inleda mitt samarbete med Depend och började först med att sitta ögonmodell för dom. Jag tog fram min egna fransmodell som ni kan köpa här- Klick! och idag när ni köper fransar så är det bland annat mitt öga som ni ser på förpackningen. Det förpackningar som har blå ögon är mina. 🙂

Jag avslutade februari med punktering, jag hade sådan otur med min bil i början av året. Jag fick en hel del p-böter, en tant repade min bil med sin cykelkorg och jag fick punktering. Perfekt avslut på den absolut tråkigaste månaden på året haha!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här