Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:55 | December 25, 2018

Juldagen

God eftermiddag alla kära, hoppas ni hade en mysig dag igår. Vår julafton var väldigt lugn och mysig, vi åt god mat, kollade tv, slappade på soffan och spelade spel. Julafton får verkligen en helt annan betydelse när man blir äldre och det uppskattar jag verkligen. Jag hoppas att den dagen jag själv får barn så känner dom så redan från när dom är små, att dom inte vill ha massa saker utan bara vill ha en mysig dag tillsammans med familjen.
Idag så åt vi alla frukost tillsammans sedan klädde vi på oss och gick en 5km lång och frisk promenad med hundarna, gud vad jag har saknat det här. När vi promenerade den här rundan som jag gått så många gånger under min uppväxt så kände jag någonstans inom mig att jag verkligen saknar det här. Jag saknar min ungdom litegrann när vi ungar i byn hängde, åkte moppe, drog till badplatsen, åkte båt, tog skotrarna till skoterstugan och grillade. Ja, jag saknar det verkligen och är så glad för att jag hade en sådan uppväxt.
Det är en stor kontrast från hur mitt liv ser ut idag men jag är tacksam för att jag har möjligheten att åka hit för att landa lite. Och jag kände också lite inom mig att när jag blir gammal så kanske jag flyttar tillbaka till det här. Hade någon frågat mig för bara några dagar sedan hade jag sagt aldrig. Men bara efter dessa dagar känns det inte helt främmande. 🙏🏻


6 kommentarer6 kommentarer om “Juldagen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser härligt ut!
  Du kanske skulle passa på att vara i Östersund under januari om du ändå tänkt ta ledigt då?

  Reply
 • Äkta Reductil. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.
  [email protected]

  Reply
 • Du borde ALDRIG skaffa barn.
  //En förälder som gång på gång förfäras över din syn på barn och föräldraskap

  Reply
 • Vem är du att avgöra det?

  Reply
 • Vem är du att ge synpunkter på detta? Alla uppfostrar sina barn olika och när man inte har barn så är de lätt att tänka si eller så. Jag är bombsäker på att hon skulle tänka annorlunda gällande jul med egna barn. Du om någon borde veta (att när man får barn så växer man 10 år på några sekunder) folk kan prata hur som helst men det är en annan grej och få barn. Lägg din energi på dina kids och ditt liv ist för att läsa bloggar och kommentera skit och ge dålig energi. Positiva tankar!!! PS. Jag är bombsäker på att Annica skulle bli en kickass mamma. Svårt att förstå allt när man själv inte har barn, right?
  /MATILDA J

  Reply
 • På riktigt?? Dömmer du ut någon som mamma för att hon vill att ens barn känner att julen handlar om att umgås ist för att köpa saker? Jag tycker det låter riktigt sunt!! Julen handlar om omtänksamhet, men det verkar du inte veta vad det är.
  /Förälder jag med!

  Reply